Apple iPhone 8 Plus 64GB Space Grey

Artnr: MQ8L2QN/A
5756:- Tidigare pris (7036:-)
Produktreferens:
 

Beskrivning

Bländande intelligens. En helt ny design i glas. Världens populäraste kamera, nu ännu bättre. Det smartaste, mest kraftfulla chippet någonsin i en smartphone. Trådlös laddning som är gränslöst enkel. Och upplevelser i förstärkt verklighet som tidigare inte varit möjliga. iPhone 8. En ny generation iPhone.

Design helt i glas. Det starkaste glaset någonsin på en smartphone, både på fram- och baksidan. Ett färgmatchat band av aluminium i samma kvalitet som används inom rymdindustrin. Nya finishar i rymdgrått, silver och guld.

Står emot vatten och damm. Precisionskonstruerad för att stå emot vatten och damm.

Trådlös laddning. Baksidan av glas gör det enkelt att ladda trådlöst. Trådlös laddning för en trådlös värld. iPhone 8 tar oss till en trådlös framtid där ingen laddningskabel behövs. Ladda trådlöst på laddningsstationer och laddningsplattor på hotell, kaféer och flygplatser världen över.

Två storlekar. Nya Retina HD-skärmar på 4,7 och 5,5 tum.

Helt ny skärm. En vackrare Retina HD-skärm än någonsin. Med True Tone, stort färgomfång och 3D Touch.

True Tone. Med True Tone-tekniken justeras vitbalansen automatiskt för att matcha det omgivande ljuset. Det ger en behagligare upplevelse av skärmen i alla slags miljöer.

Klara färger. Tack vare ett stort färgomfång och den mest exakta färgåtergivningen på marknaden blir allt på skärmen klarare och mer levande.

Stora betraktnings­vinklar. Skärmen har dual-domain-pixlar som ger en tydlig bild ur nästan alla vinklar.

Helt ny sensor. iPhone 8 har en mer avancerad 12 MP-kamera. Med en större och snabbare sensor, ett nytt färgfilter, djupare pixlar och förbättrad optisk bildstabilisering för bilder och videor.

Porträttläge. Nu blir porträttläget på iPhone 8 Plus ännu bättre. Förgrunden blir skarpare och bakgrunden får en mer naturlig oskärpa.

Porträttljus. I porträttläget kan du skapa ljuseffekter precis som i en fotostudio, tack vare den dubbla kameran och nya framsteg inom ansiktsavläsning.

Optisk zoom. Vidvinkel- och teleobjektivet på iPhone 8 Plus har optisk zoom och upp till 10× digital zoom för bilder och 6× för video.

Snabbare processor. Nu är A11 Bionic här. De fyra effektivitets­kärnorna i den nya processorn är upp till 70 procent snabbare än A10 Fusion. Och de två prestanda­kärnorna är upp till 25 procent snabbare.

Strömsnålhet. Andra generationens styrenhet för prestanda ger mer kraft när du behöver den. Men med samma suveräna batteritid.

Grafikprocessor från Apple. Den nya grafik­processorn är designad av Apple. Den har tre kärnor och är upp till 30 procent snabbare än A10 Fusion.

Förstärkt verklighet. A11 Bionic-chippet gör spel och appar med förstärkt verklighet ännu verkligare.

Trådlös laddning. iPhone 8 tar oss till en trådlös framtid där ingen laddningskabel behövs.

En trådlös värld. Ladda trådlöst på laddningsstationer och laddningsplattor på hotell, kaféer och flygplatser världen över.

AirPower. Nu kommer AirPower-plattan. Lägg bara din iPhone, din Apple Watch och dina AirPods var som helst på plattan för att ladda dem trådlöst.

Nyheter i iOS 11. Kom till apparna i Meddelan­den i ett svep. Låt Siri bli din personliga dj. Och upptäck ny musik i Apple Music med dina vänner.

 

Innehåll i förpackningen:

  • iPhone
  • EarPods med Lightning-kontakt
  • Lightning till USB-kabel
  • 5 W USB-strömadapter
  • Lightning till 3,5 mm-adapter för hörlurar

Specifikation

Artnr: MQ8L2QN/A

Dokument (0)