Apple iPhone X 64GB Space Grey

Artnr: MQAC2QN/A
8395:-
Referens:
 

Beskrivning

Super Retina-skärm. På iPhone X täcker skärmen hela framsidan. Den nya Super Retina-skärmen på 5,8 tum har ett skönt grepp och är en fröjd för ögat.

Innovativ teknik. Nya metoder och tekniker används för att med noggrann precision följa skärmens kanter, ända ut till de elegant rundade hörnen.

Oled utformad för iPhone X. Den första oled-skärmen som uppfyller normen för en iPhone, med exakta enastående färger, äkta svarta nyanser, hög ljusstyrka och ett kontrast¬¬förhållande på 1 000 000:1.

TrueDepth-kamera. På ett förbluffande litet utrymme ryms några av de mest sofistikerade tekniker vi har utvecklat, till exempel kamerorna och sensorerna bakom Face ID.

En helt ny design. Det starkaste glaset någonsin på en smartphone, både på fram- och baksidan. Rostfritt stål av kirurgisk kvalitet. Trådlös laddning. Står emot vatten och damm.

Intuitiva gester. Välbekanta gester ger en naturlig och intuitiv navigering. Gå till hem¬skärmen med en enkel finger¬svepning istället för ett knapptryck.

Säker autentisering. Nu är ditt ansikte ditt lösenord. Face ID är ett säkert nytt sätt att låsa upp och autentisera.

Selfies i porträttläge. Ta snygga selfies med förgrunds¬skärpa och oskarpa bakgrunder med konstnärlig touch. Porträttljus är en ny funktion i porträttläget som skapar imponerande ljuseffekter med studiokvalitet.

Optisk zoom. Vidvinkel- och teleobjektivet på iPhone X har optisk zoom och upp till 10× digital zoom för bilder och 6× för video.

Neuralt system. Nu är A11 Bionic här. Det kraftfullaste och smartaste chippet någonsin i en smartphone, med ett neuralt system som kan utföra upp till 600 miljarder operationer per sekund.

Snabbare processor. De fyra effektivitets¬kärnorna i den nya processorn är upp till 70 procent snabbare än A10 Fusion. Och de två prestanda¬kärnorna är upp till 25 procent snabbare.

Förstärkt verklighet. A11 Bionic ger kraft åt otroliga appar och spel med förstärkt verklighet.

Trådlös laddning. iPhone X tar oss till en trådlös framtid där ingen laddningskabel behövs.

 

Innehåll i förpackningen:

  • iPhone
  • EarPods med Lightning-kontakt
  • Lightning till USB-kabel
  • 5 W USB-strömadapter
  • Lightning till 3,5 mm-adapter för hörlurar

Specifikation

Artnr: MQAC2QN/A

Dokument (0)