Apple iPhone XS 64GB Silver

Artnr: MT9F2QN/A
6796:- Tidigare pris (10236:-)
Produktreferens:
 

Beskrivning

Super Retina. Stor och större.

iPhone XS specialkonstruerade oled-skärm har den bästa färgåtergivningen på marknaden, hdr och äkta svarta nyanser. Dessutom har iPhone XS Max den största skärmen någonsin på en iPhone.

Material i en klass för sig.

Glaset är det starkaste någonsin på en smartphone. Den nya vackra finishen i guld har skapats med en process på atomnivå. De rostfria banden av kirurgiskt stål är bearbetade med högsta precision. Och tåligheten mot vatten och damm är ännu bättre.

Avancerad Face ID.

Säkerhet är en enkel match när ditt ansikte är ditt lösenord. Du kan låsa upp din iPhone, logga in i appar och betala med ett ögonkast. Det är den säkraste tekniken för ansiktsidentifiering på någon smartphone. Och nu går det ännu snabbare.

Intelligent A12 Bionic.

Det smartaste, kraftfullaste chippet någonsin i en smartphone, med den nya generationen Neural Engine från Apple. Suveränt för förstärkt verklighet (AR). Du kan ta fantastiska porträttbilder och justera skärpedjupet i efterhand. Vad du än vill göra så går det snabbt och lätt.

Banbrytande system med dubbla kameror.

Världens populäraste kamera tar fotografin in i en ny era. En nytänkande sensor arbetar med bildsignalprocessorn och Neural Engine för att hjälpa dig skapa fantastiska bilder.

Och allt det här.

iPhone XS har kapacitet för 4G LTE Advanced som ger otroligt snabb nedladdning. Lagringskapaciteten, upp till 512 GB, är större än hos någon tidigare iPhone.

Ingen annan mobil är som iPhone.

Varje beslut som ligger bakom en iPhone gör den unik. Hela vägen från hur den tillverkas, hur integritet och säkerhet byggs in från början och hur vi slutligen återvinner den på ett innovativt sätt.

Specifikation

Artnr: MT9F2QN/A

Dokument (0)