Konftel 800

Artnr: 910101088
9995:-
Produktreferens:
 

Passar till

 • Art nr. 900102144
  1795:-
 • Art nr. 900102152
  695:-
 • Art nr. 900102150
  995:-
 • Beskrivning

  Hybrid-konferenstelefon med intuitivt gränssnitt. Ljudtekniken OmniSound® skapar en naturlig närhet i dialogen. Kan enkelt kopplas i daisy-chain med tre enheter. Passar allt från mindre till riktigt stora mötesrum. Konftel 800 göra alla typer av distansmöten till ett rent nöje.

  Plattform för hybridkonferenser

  Konftel 800 ger enastående flexibilitet och är en kraftfull konferensljudenhet för dagens alla kommunikations- och samarbetstjänster: i molnet, lokalt på plats eller i hybridmiljöer. Den ansluts via SIP, USB och Bluetooth® LE. Plattformen öppnar för BYOD och webb- och videomöten där du även kan bjuda in deltagare via vanliga telefonsamtal. Vi kallar det för hybridkonferenser.

  OmniSound med kraft och klarhet

  Konftels förfinade ljudplattform OmniSound® arbetar aktivt för att dialogen ska flyta i mötet. I Konftel 800 blir resultatet ett särskilt kraftfullt och klart ljud, som gör att deltagarna kan slappna av i vetskapen att de både hör bra och blir hörda. Det skapar en naturlig känsla av närhet.

  Konftel-800-beamforming

  Prisbelönad produktdesign

  Konftel 800 fick utmärkelsen Red Dot Award 2019 – Winner. Uttalande från juryn:
  ”Konferenstelefonen Konftel 800 utmärker sig för sin tydliga tillämpning av former och intuitiv användbarhet.”
  Red Dot-juryn konstaterar även att kombinationen av rena linjer och en tygklädd topp ger Konftel 800 ett utseende som både kommunicerar en familjär känsla och effektivitet.

  2 x UI: tar bort all stress

  Det finns två fantastiskt enkla sätt att interagera med Konftel 800. Den inbyggda pekskärmen presenterar tillgängliga funktioner med tydliga ikoner, kompletterad av separata knappar för volym och sekretess. Konferenstelefonen kan också hanteras via mobilappen Konftel Unite, som stöder one touch conferencing och att ringa personliga kontakter. De lättanvända gränssnitten eliminerar all stress från att starta och hantera konferenssamtalen.

  Konftel Smart Microphone

  Med Konftel Smart Microphone kan du utöka upptagningsområdet för att täcka större konferenser med upp till 20 personer i rummet. Anslut en eller två extramikrofoner beroende på rumsstorlek. Konftel Smart Microphone har inbyggd dämpning av eko och bakgrundsbrus genom OmniSound®.

  Maxa ljudupplevelsen

  Via kaskadfunktionen utökas ljuddistributionen och upptagningsområdet för maximal täckning. Du får riktigt fylligt ljud även i stora rum med fler än 20 personer. Upp till tre Konftel 800-enheter kan kopplas ihop i en daisy-chain med kabel, helt utan krångel och komplexitet.

  Konftel-800-Daisy-chain

  Specifikation

  Artnr: 910101088

  Dokument (2)