Plantronics Calisto 5200 USB-A + 3,5mm

Artnr: 210902-01
1660:-
Produktreferens:
 

Beskrivning

Calisto 5200 är en bärbar, personlig högtalartelefon som är utformad för moderna medarbetare som alltid är på resande fot. Oavsett om du arbetar på kontoret, hemifrån eller någon annanstans så ger Calisto 5200 tydliga och professionella konferenssamtal. Du kan välja mellan USB-A eller USB-C och 3,5 mm-anslutningar, få kompatibilitet med de flesta datorer/Mac-datorer, surfplattor och mobila enheter samt en 360˚ mikrofon som har enastående ljudkvalitet.

Anslutningsalternativ

Idag rings samtal på många enheter – dator, surfplatta och mobiltelefon. Med den personliga högtalartelefonen Calisto 5200 som har portar för både 3,5 mm och USB-A eller USB-C, kan du ansluta till valfri enhet snabbt och pålitligt. Du kan till och med slå ihop samtal mellan enheter för att verkligen hålla kontakten med kollegor och kunder.


Fylligt och klart ljud

Hör och bli hörd, även när du arbetar på distans. Med en 360°-mikrofon med full duplex hörs din röst tydligt på upp till 3 meters avstånd. Calisto 5200 uppfyller specifikationerna för Microsoft Skype för företag som optimerats för konferenssamtal. Den är även bra för multimedia.

Bärbarhet

Med Calisto 5200 kan du ta konferensrummet med dig . En praktisk väska och inbyggd kabelhantering gör det lätt att packa upp och installera. Med 30 timmars batteritid kan du vara värd för samtal nästan var som helst.

Lätt att använda

Du har alltid kontroll över dina samtal med den personliga högtalartelefonen Calisto 5200, tack vare enkla reglage och visuella indikatorer för samtal, volym och ljudavstängning. Flerspråkiga röstaviseringar håller dig informerad om din status, inklusive ett intelligent meddelande som anger om du försöker prata med avstängd mikrofon. Och den automatiska avstängningsfunktionen ökar batteriets livslängd.

Smidig IT-hantering

Calisto 5200 stöds av Plantronics Manager Pro, en Software-as-a-Service som säljs separat. Använd Plantronics Manager Pro för att hantera headsetlager, övervaka användning och underhålla enheter. Med åtgärdsgrundande insikter från Plantronics Manager Pro kan IT förbättra affärsprocesser, de anställdas prestanda och efterlevnad.

Specifikation

Artnr: 210902-01

Dokument (0)