Samsung Galaxy A41 A415 White

Art nr: SM-A415FZWDEUD
2395:- Tidigare (2995:-)
Produktreferens:

Passar till

 • Art nr. 144221
  95:-
 • Art nr. 127535
  110:-
 • Art nr. EF-WA405PBEGWW
  195:-
 • Art nr. 7601EG
  175:-
 • Beskrivning


  Stor skärm kant till kant

  Låt dig uppslukas av den stora 6,1 tum stora Infinity-U-skärmen på Galaxy A41. Det breda aspektförhållandet fyller skärmen med innehåll från kant till kant. Titta på video, spela spel eller streama i spektakulär Full HD+ Super AMOLED.

  Lätt och kompakt design som ligger bekvämt i handen

  Galaxy A41 är 7,9 mm tunn och har en ergonomisk böjd baksida som är gjord för att passa perfekt i handen. Låt din personlighet skina igenom med dynamiska mönster i färgerna Prism Crush Black, Prism Crush White eller Prism Crush Blue.

  Trippelkamera som fångar allt

  Få skarpare och bättre foton med trippelkameran på Galaxy A41. Huvudkameran på 48MP tar skarpa och högupplösta bilder hela dagen lång. Få in mer i bilden med 8MP ultravidvinkelkameran eller fokusera på detaljerna med 5MP djupkameran.

  Fånga mer av utsikten från samma plats

  Fånga en vidare vy med ultravidvinkelkameran. Och med huvudkameran på 48MP blir dina foton skarpa och tydliga.

  Djupkameran sätter motivet i fokus

  Med 5MP djupkameran kan du justera skärpedjupet både före och efter du tar fotot. Den avancerade 5MP djupkameran tar bort oönskade bakgrundsdetaljer och gör dina foton mer proffsiga.

  Selfies på ett enklare sätt

  En selfie ska ju alltid se bra ut. Galaxy A41 har en 25MP selfiekamera som alltid tar skarpa högupplösta foton. Och med Live Focus som gör bakgrunden oskarp stannar är ditt ansikte alltid i fokus.

  Batteri som räcker längre

  I vardagen behövs en mobil som räcker hela dagen. Batterikapaciteten på 3 500mAh* ger dig all den kraft som behövs för att streama, surfa och spela. När du behöver ladda så är det bara att ansluta 15W snabbladdaren.

  Mer utrymme för spel

  Galaxy A41 har en snabb processor och stor lagringskapacitet så att du kan fokusera på det väsentliga. En avancerad åttakärnig processor och 4GB RAM ger kontinuerlig och effektiv prestanda. Ladda ner mer och radera mindre tack vare den interna lagringen på 64GB. Eller uppgradera lagringen med ett microSD-kort på 512GB.

  Försvarsklassad säkerhet för alla

  Samsung Knox är en kombination av inbyggd hårdvara och programvara som skyddar din mobil direkt från start. Lösningen skyddar effektivt känslig information med flera säkerhetslager mot skadliga program och intrång.

  Fingeravtrycket är nyckeln

  Galaxy A41 har avancerad biometrisk verifiering. Skärmens inbyggda fingeravtrycksavläsare känner av ditt unika fingeravtryck sått du är den enda som kan låsa upp mobilen.

  Specifikation

  Produktnamn: Samsung Galaxy A41 A415 White
  Art nr: SM-A415FZWDEUD