Samsung Galaxy Note 10 Lite N770 128GB Silver

Art nr: SM-N770FZSDNEE
4795:- Tidigare (5495:-)
Produktreferens:

Beskrivning

Pennan är grejen
Den här kraftfulla premiummobilen är perfekt för dig som pluggar eller för dig som är kreativ och full av idéer som vill ut. Med S Pen tar du snabba anteckningar, skissar i färg, visar bilder på distans och styr mobilkameran på håll.

Anteckna på plats och styr volymen på håll
S Pen är magiskt bra på att förenkla din vardag. Den ger dig smarta genvägar till funktioner och program. Du kan anteckna var som helst, och omedelbart "renskrivs" allt till delbart textdokument. Lär den intuitiva pennan att visa bilder på håll, höja och sänka volymen och ta bilder – bara genom att svepa den i olika riktningar i luften. Trolleri!

Fånga brett och dela stort med multikameran
Med tre olika kameror och många optiska funktioner får du skarpa och detaljrika bilder. Du kan ta vida vinklar och få med allt och alla. Och varför inte dela med dig av dig själv i din bästa dager, med 32MP selfiekamera.

Kraft för både allvar och lek
Note10 Lite har en stark processor, kraftigt supersnabbladdat batteri (4,500 mAh) och gott om minnesutrymme. Du växlar alltså kvickt och sömlöst mellan olika appar, program och dokument. Strömma filmer, spara bilder och gamea gärna, du kommer att uppskatta bra upplösning och flyt i skärmen.

Snabbt och säkert med fingravtycksläsare i skärmen
För att snabbt och enkelt öppna mobilen ligger fingeravtrycksläsaren i skärmen.

Dolby Atmos
Med Dolby Atmos-inställningen får du omslutande ljud oavsett hörlurar.

Specifikation

Produktnamn: Samsung Galaxy Note 10 Lite N770 128GB Silver
Art nr: SM-N770FZSDNEE