Samsung Galaxy Note 8 N950 Black

Artnr: SM-N950FZKDNEE
6995:-
Referens:
 

Beskrivning

Do bigger things
Galaxy Note 8 är nyckeln till en större mobil upplevelse. Infinity-skärmen skapar en känsla av gränslösa former. Knapparna är integrerade i skärmen vilket förhöjer upplevelsen av surf, film och bilder. En avancerad kamerateknik ger dig skärpt fokus oavsett avstånd eller svåra ljusförhållanden. Med S-Pen är dina ögonblick av inspiration bara en anteckning bort. Och du kan använda mobilen bekymmersfritt tack vare att den är vattentålig enligt IP68.*

Tro på dig själv och våga tänka stort med Galaxy Note8.

*Vattentålig ned till 1,5 meter i 30 minuter och dammtät enligt klassificeringen IP68

Omslutande infinity-skärm.
Galaxy Note8 förändrar bilden av en mobil när det gäller användarupplevelse och design. Infinity-skärmen gör att ram och kanter är mindre framträdande, vilket skapar ett gränslöst uttryck. Knapparna är snyggt integrerade i skärmens gränssnitt och anpassas efter skärmläget. Den fysiska hemknappen finns kvar i form av en trycksensor.

Den smala skärmen gör det enkelt att skriva och navigera med enbart en hand, och du behöver inte scrolla lika mycket. Film- och bildupplevelser förstärks medan du samtidigt navigerar andra appar utan avbrott. Använd flera tjänster samtidigt – genom att dela upp skärmen går det att göra flera aktiviteter samtidigt så som att titta på film, skicka sms (chatta) eller surfa utan avbrott. Galaxy Note8 finns i 2 olika färger.

Skydda och förenkla ditt digitala liv.
Iris-skanner och fingeravtrycksläsning gör ditt mobila liv säkert och smidigt. Skydda ditt digitala liv med ögonen eller med fingeravtryck, välj den lösning som är mest bekväm för dig. Som identifiering är iris-skannern upp till 200 gånger säkrare än fingeravtrycksläsare.

Anpassad för väder och vind.
Låt inte vatten och damm sätta gränserna för hur du använder din mobil. Galaxy Note8 är IP68-klassificerad, vilket innebär att den tål att sänkas ner i ett vattendjup på upp till 1,5 meter i 30 minuter. Så oavsett om du är på stranden, ute i regnet eller lagar mat i köket kan du använda din mobil precis som du vill.

Skärpt fokus i alla lägen.
En avancerad kamerateknik ger dig skärpt fokus oavsett avstånd eller svåra ljusförhållanden. Genom att varje enskild pixel i kameran har två separata fotodioder som verkar tillsammans, likt ett mänskligt ögonpar, ges en snabb och noggrann autofokus.

Upplev och dela din virtuella värld.
Galaxy Note8 tillsammans med Gear VR* (säljs separat) ger ditt liv en fantastisk virtuell dimension. En handkontroll med rörelsesensor och touchplatta på Gear VR ger en bättre och mer naturlig navigering, vilket skapar en helt ny upplevelse när du använder Galaxy Note8 ihop med Gear VR för spel.

Spela in i 360 och livestreama i sociala medier.
Gear 360-kameran** (säljs separat) är lätt och smidig att använda. Fånga varje vinkel av ögonblicket med en upplösning i 4K, vilket ger ett mycket skarpt resultat. Föreviga dina minnen i 360 och dela dina skapelser direkt via livestreaming med vänner i sociala medier – oavsett vilken mobil, surfplatta eller dator de har.

Samung Pay funkar där du handlar.***
Lämna plånboken hemma och betala med din mobil. Samsung Pay är en enkel och säker betaltjänst i mobilen som fungerar där du handlar med kort. Samsung Pay stöds av flera svenska banker och kortleverantörer och är kompatibel med de flesta av befintliga betalterminaler i Sverige.

DeX ****
Galaxy Note8 har en enorm kapacitet och med DeX Station kan du utnyttja den fullt ut. Den ger dig möjlighet att enkelt koppla in din Galaxy Note8 mot en skärm och jobba på samma sätt som på en dator.

S Pen
Pennan ger dig snabbhet och fantastiska möjligheter att uttrycka dig. Gör snabba noteringar utan att öppna skärmen. Markera i bilder, ringa in på kartor, stryk under i text. Eller varför inte skapa dina egna emojis? S Pen är tryckkänslig och har funktioner som låter din kreativitet nå nya höjder.

*Gear VR with controller är kompatibel med Galaxy Note8, Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy S7, S7 edge, S6, S6 edge och S6 edge+. Stöder i dagsläget svenska, norska, finska, danska, engelska, tyska, franska, spanska och koreanska. Rekommenderad åldersgräns 13 år. Leveranstid kan variera beroende på efterfrågan.
**Gear 360(2017) kompatibel med Galaxy Note8, Galaxy S8, Galaxy S8+, A5 (2017), A7 (2017), Galaxy S7, S7 edge, S6 och S6 edge, iphone 6S, 7 och 7S. Livestreaming fungerar endast på Android Nougat.
***Samsung Pay accepteras i de flesta butiker där du kan betala med kort. Du behöver en kompatibel Samsung-enhet, ett Samsung account, ett svenskt SIM-kort och ett kompatibelt bank-/kreditkort. Se samsung.se/pay för detaljerad information.
****DeX Station är ett separat tillbehör som är kompatibel med Galaxy Note8, Galaxy S8, Galaxy S8+. Fungerar tillsammans med bildskärmar som har Full HD-upplösning och ha en HDMI-port. Tangentbord, kabel, skärm och mus ingår ej i DeX Station.

SKÄRM 6,3” WQHD sAMOLED (2960x1440 +400)
PROCESSOR Octa-core 2.3GHz + 1.7GHz (6,0 GB RAM)
MINNE 64 GB + microSD (upp till 256 GB)
NÄTVERK 4G (450/50 Mbps)
KAMERA 12 + 12 MP (Dual Pixel/2 x OIS/F 1.7 + F2.4) + 8MP (AF/F1.7)
OS Android 7.0
WIFI 802.11 a/b/g/n/ac 2.4 + 5 GHz
ANSLUTNINGAR USB 3.0 Type-C, NFC, BT 5.0, GPS + Glonass + Beidou + Galileo
BATTERI 3300 mAh
MÅTT/VIKT 162.5 x 74.6 x 8.5 mm / 195g
ANNAT Iris Scanner / IP68 / Glas och Metall design

Specifikation

Artnr: SM-N950FZKDNEE

Dokument (0)