Samsung Galaxy Note20 5G N981 256GB Bronze

Art nr: SM-N981BZNGEUD
9495:-
Produktreferens:

Beskrivning

Kraften i en optimal form
Galaxy Note20 5G med sin riktigt generösa skärm, har storlek och form som är smidig att hantera och känns behaglig i handen. Du antecknar smidigt med S Pen, bläddrar och klickar med en hand.

Kraften i nya S Pen
Nya S Pen, med äkta penn-känsla, multifunktionellt luftkommando och autosync till Microsoft OneNote.

Kraften att jobba flexibelt
Galaxy Note20 5G erbjuder en smidig och enkel trådlös koppling mellan PC och mobil för mer intuitivt och effektivt arbete.

Synka med Samsung Notes
Från det ena till det andra – sömlöst. Samsung Notes synkar dina olika enheter så att du enkelt kan förflytta dig mellan dem, beroende på vad som passar för stunden.

Kraften av en avancerad systemkamera
Kamera i proffsklass med 64 MP, 3x optisk zoom och 8K-video. Galaxy Note20 5G har egenskaper som en systemkamera – men är mycket enklare att använda tack vare kraftfull AI.

Xbox Game Pass Ultimate
Gamea med Xbox Game Pass Ultimate, ha tillgång till upp emot hundra spel – och låt Galaxy Note20 5G vara din spelkonsol var du än är.

Kraften från det snabba 5G-nätet och Wi-Fi6
För att få maximerad effektivitet och hastighet är Galaxy Note20 5G självklart redo för det supersnabba 5G-nätet som snart är utbyggt. Kraften, batteriet och Wi-Fi6-anslutningen gör att det blir mindre lagg och mer tid för spel.

Kraften av optimerad prestanda
Intelligent processor optimerad med AI maximerar effektiviteten eftersom energiförbrukningen anpassas efter vad du gör med mobilen. 8 GB arbetsminne och 256 GB lagringsminne ger dig möjligheterna att göra mer!

 

Specifikation

Produktnamn: Samsung Galaxy Note20 5G N981 256GB Bronze
Art nr: SM-N981BZNGEUD