Samsung Galaxy S22+ 256GB White

Art nr: SM-S906BZWGEUB
9695:-
Märkning:

Passar till

 • Art nr. CHSCP216BF
  195:-
 • Art nr. GELSKIN1011
  125:-
 • Art nr. EO-IC100BBEGEU
  195:-
 • Art nr. EP-TA845XBEGWW
  295:-
 • Beskrivning

  Bli dina vänners officiella fotograf
  Proffsutrustning som får plats i handen. De trippla bakkamerorna och selfiekameran kommer med nya hård- och mjukvarulösningar som får dig att snabbt fylla ditt galleri med delningsbara bilder och filmer.

  Lys upp din natt
  Det bästa händer när det är mörkt - fånga det med de episka uppdateringarna i Samsungs proffskamera. Den stora pixelsensorn förstorar pixlarna för att släppa in mer ljus, samtidigt som Super Clear Glass tonar ner reflektioner i linsen - allt för att dina nattbilder och filmer ska vara nästan lika skarpa som på dagen.

  Big Pixel Sensor
  Din kamera märker när det blir mörkt och startar den 23% större pixelsensorn. Pixlarna grupperar sig och bildar en större pixel som tar in mer ljus och gör dina bilder ljusare. Och Low noise processing aktiveras sedan för att leverera ännu skarpare bilder.

  Super Clear Glass
  Inte för att snurra in Samsung i tekniska detaljer, men framsidan av den bakre kameran är byggd med ett specialframtaget glas med lågreflekterande nano-film. Det innebär att kameran minskar reflektionerna från ljus i mörkret med upp till 98%.

  Nightography följer med långt efter stängning
  Inspirationen väntar inte på det perfekta ljuset - det behöver du inte heller. Automatisk bildhastighet som matchar bildhastighet per sekund och omgivningen, tillsammans med Super Night Solution som rensar upp brus i varje bildruta, levererar högkvalitativa och levande klipp oavsett om du befinner dig under stjärnorna eller solen. Det största klivet i Samsungs videoteknologi hittills.

  Nightography sätter porträtt i nytt ljus
  Ta episka porträtt även i dåligt ljus tack vare de revolutionerande uppgraderingarna i bakkameran och selfiekameran. Båda fångar mer ljus och levererar otroliga färger och detaljer - så att du slipper tänka på ljuset när du använder porträttläge.

  Nu har du alla sköna moves
  Livet står aldrig still. Men dina filmer är stabila. Samsungs proffskamera spelar in skarpa och stabila filmer även när du inte kan stå still. Hur går det till? Vinkeln på den optiska bildstabilisatorn har förbättrats med 58% och jobbar tillsammans med faster motion sampling för att stabilisera ditt klipp. Och din vardag blev precis ännu mer episk och färgglad med Super HDR som levererar 64x mer färginformation, även om det är i motljus.

  Hög upplösning - alla detaljer är dina att fånga
  Fota på. Du får alltid ett galleri med skarpa och högkvalitativa bilder. Och i den högupplösta sensorn finns Adaptive Pixel, som ändrar pixlarna för att passa belysningen. Aktivera Detail Enhancer innan du trycker av. Den förbättrar dina bilder genom att justera skuggor och ljusa partier.

  Adaptive Pixel
  Adaptive Pixel växlar smart mellan 50MP högupplöst och 12MP detaljerat beroende på ljus. Den kan också använda båda två samtidigt och kombinera bilderna på ett ögonblick för ljusare och skarpare bilder.

  Detail Enhancer
  Du är ett tryck ifrån att lyfta dina bilder till en ny nivå. Använd Detail Enhancer med den högupplösta inställningen innan du trycker av. Då används AI: n som förbättrar dina bilder med otroligt djup och fantastiska detaljer.

  Object Eraser - inga fler fotobombare
  Fokusera på det som betyder något - din talang. Ta bort personer eller föremål manuellt från bakgrunden på dina bilder och lämna bara kvar det du vill att dina följare ska se.

  Space Zoom
  Zooma in 3x, 30x eller någonstans däremellan - du får alltid skarpa detaljer.

  Auto Framing
  Oavsett om du flyttar dig eller om människor kommer och går i bild, kommer kameran alltid fortsätta fokusera för att leverera filmer som är värda att dela.

  Director's View
  Använd alla kamerorna samtidigt opch fånga både det som händer och dina tankar. Ändra för en ny POV-vinkel och spara originalen för en "director's cut".

  Säg hej då till reflektioner
  Solen, säg hej till dom ljusstarka skärmarna på Galaxy S22+. Den imponerande 120Hz Infinity-0 skärmen är framtagen med Dynamic AMOLED 2X och Vision Booster-teknologi för bra synbarhet utomhus både mitt på dagen och under natten.

  Gruppsamtal
  Samla dina vänner i Google Duo. Det är enkelt att tillsammans följa på den avgörande matchen eller streama högupplöst video. Ring upp gänget och casta upp på Tv: n för att se hela uppställningen samtidigt.

  Gå ut utan att koppla in
  Livet saktar inte ner, och att ta en paus för att ladda leder oundvikligen till FOMO. Batteriet anpassar sig på ett intelligent sätt efter hur du använder din mobil och räcker längre än 24 timmar.

  Supersnabb laddning
  Snabb som blixten. Snabb laddning som håller genom att använda 45W Power Adapter med Galaxy S22+.

  Trådlösladdning
  Med mycket kraft kommer stort hjärta. Låna lite kraft till en vän eller ladda din Watch eller dina Buds trådlöst med mobilens baksida.

  Håller för det mesta
  Du behöver oroa dig mindre när du plockar upp en tappad mobil med Corning Gorilla Glass Victus + på fram- och baksidan. Mobilen är inbäddad i polerat och skyddande Armor Aluminium, och med IP68-klassificeringen står den även emot vattenstänk.

  Corning Gorilla Glass Victus+
  Första mobilen med Corning Gorilla Glass Victus+ Skärmen och baksidan är utrustad med Corning Gorilla Glass Victus + och klarar högre fall bättre än tidigare och är skyddar mot repor.

  Armor Aluminium Frame
  Se det som mobilens rustning. Armor Aluminium lever upp till sitt namn och skyddar effektivt mobilens kanter och sidor. Så om du skulle tappa mobilen i golvet när du är ute är risken liten att det förstör din kväll.

  IP68 Vattentålig
  Byggd för att klara av både droppar och fall. IP68-klassificeringen betyder att mobilen är gjord för att klara av både damm och droppar, även om du får ett samtal när du tränar, eller om du överraskas av regn när du väntar på dina vänner.

  Din integritet är säker
  Säkra din personliga data med Samsung Knox direkt när du startar din mobil. Knox Vault håller din biometriska data säker och Secure Folder vakar över din personliga data. Permission Usage dashboard ger dig överblick av vilka appar som delar din data och spårar dina rörelser, och låter dig godkänna eller neka åtkomst.

  Smart Switch - gör ett smart byte
  Packa upp. Starta upp. Sätt igång. Smart Switch överför din data sömlöst från din gamla mobil - bilder, anteckningar, kontakter och mer - till din nya. Och det spelar ingen roll om du kommer från ett annat operativsystem.

  Wi-Fi 6E - tänka sig, Wi-Fi har blivit ännu bättre
  Dela och streama med minimal latens. Med Wi-Fi 6E kopplar upp mot det nya 6GHz för en snabbare och stabilare uppkoppling, även på publika nätverk.

  Fingeravtrycksavläsare med ultraljud - håll dig säker med din tumme
  Få tillgång till din information tryggt och säkert, även i mörker. Den stora sensorn under skärmen möjliggör snabb och enkel upplåsning.

  Specifikation

  Produktnamn: Samsung Galaxy S22+ 256GB White
  Art nr: SM-S906BZWGEUB