Hem » Kontorsheadset » Kontorsheadset » Poly Plantronics headset

Poly Plantronics headset

Plantronics erbjuder ett stort utbud av trådlösa och trådbundna headset. Känslan av innovation och nytänkande ligger till grund för alla Plantronics headset.

Det är mycket att tänka på när man väljer headset. Satsa på ett headset med bra komfort, klart ljud och bra bullerdämpad mikrofon. Det sistnämnda är speciellt viktigt ifall du sitter i ett öppet landskap eller ofta är på språng. När det gäller trådlösa headset så finns det två trådlösa tekniker, antingen DECT-headset eller bluetooth-headset beroende på modell och användningsområde.

Vi finns här för er så kontakta oss gärna på 08-745 00 00 så hjälper vi er med rätt val av headset.

Poly Plantronics headset
Filter Laddar...
Bärstil:  
Anslutning:  
Avsett för:  

Vi hjälper dig att välja rätt Poly Plantronics headset till ditt företag

Det finns en uppsjö av Poly Plantronics headset i många olika prisklasser. När man väljer ett headset är det viktigt att tänka på, först och främst, anslutning och användningsområde = vilken sorts telefon ringer ni med och vilken typ av användare ska nyttja headseten? Vidare är det viktigt att ha komfort, kvalitet och ljud i åtanke och inte minst mikrofonen. Söker ni tex ett headset att medlyssna med? Eller ett par hörlurar med bra brusreducering för era säljare på språng? Eller kanske ett pålitligt trådbundet headset för kundtjänsten? Poly Plantronics har något som passar alla och vi hjälper er att hitta rätt headset för era behov. Kortfattat kan man dela in Poly Plantronics headset i fyra serier:

  • BlackWire
  • Voyager
  • Savi
  • Encore Pro

Vi erbjuder ett stort utbud av trådlösa och trådbundna Poly Plantronics headset. Känslan av innovation och nytänkande ligger till grund för alla Poly Plantronics headset. Det är mycket att tänka på när man väljer headset och vi finns här för er, så kontakta oss gärna på 08-745 00 00 så hjälper vi er med rätt val.


Polycom + Plantronics = Poly

Plantronics förvärvade Polycom under 2018. I och med detta går nu dessa under samma varumärke - Poly.


När ska du välja ett Poly Plantronics headset med USB?

BlackWire är samlingsnamnet för alla trådbundna Poly Plantronics USB-headset. Väljer du ett Poly Plantronics headset med USB-sladd får du ett pålitligt ”plug-and-play” headset för användare som inte behöver ta samtal på språng. I denna serie hittar du allt från enklare BlackWire 3210 för användare som tar något samtal per dag till den populära mellanprismodellen BlackWire 5220 (som dessutom har en delbar sladd med 3,5 mm uttag) till den mer avancerade BlackWire 8225 som har ANC (aktiv brusreducering) och en riktigt bra bullerdämpad mikrofon som passar extra bra för användare som sitter i samtal hela dagarna.


Varför välja ett Poly Plantronics headset med DECT?

Här hittar du Savi-serien där Poly Plantronics Savi 8220 är en populär modell tack vare sin mångsidighet då headsetet kan anslutas till både bordstelefon, dator och mobiltelefon samt passar bra i öppna kontorslandskap tack vare ANC (aktiv brusreducering). Poly Plantronics DECT-headset är extra säkra och stabila med mycket lång räckvidd och passar vanligtvis bra för företag som har många headset på en liten yta eller tex behandlar sekretessbelagda uppgifter såsom tex banker och advokatbyråer.


När passar ett Poly Plantronics headset med bluetooth bäst?

Här hittar du Voyager-serien. Tar du samtal på språng mellan möten, behöver nås på stan eller vid kaffemaskinen eller kanske arbetar hemifrån då och då så är det en fördel att välja ett Poly Plantronics headset med bluetooth. Till alla Poly Plantronics headset med bluetooth ingår det en USB-dongel som man pluggar in i datorn men headseten kan också vara anslutna till mobiltelefonen samtidigt (sk multipoint-anslutning). Här finns omåttligt populära Poly Plantronics Voyager Focus som är en pionjär bland företagsheadset mycket tack vare dess komfort, klara ljud och ANC samt även riktigt bra musikljud.


Vilka Poly Plantronics headset är bäst lämpade för callcenters?

Utöver Poly Plantronics BlackWire 8225 och Savi-serien, som vi berört tidigare, har Poly Plantronics sin Encore Pro-serie som är speciellt framtagen för callcenterverksamhet. Här finns tex Poly Plantronics Encore Pro 720 som har en mikrofonbom som kan ställas in i hela sju led för bästa möjliga placering samt även har tre års garanti (övriga produkter har två år). Encore Pro-serien har en QD-kontakt (quick disconnect) där man väljer till en adaptersladd som passar till den telefon man ringer med, tex en bordstelefon. Detta passar extra bra om man är ute efter en långsiktig lösning då man kan fortsätta att använda sina headset tex efter ett växelbyte och då enbart byta ut adaptersladden. Varje tillverkare har sin egen QD-standard så det är viktigt att välja en Poly Plantronics adaptersladd om du har ett Poly Plantronics headset.


När ska du välja ett Poly Plantronics headset med ANC?

Hybrida kontor, öppna kontorslandskap och möjligheten att arbeta hemifrån eller på språng har öppnat upp för ett större behov av kontorsheadset med ANC (aktiv brusreducering) som man kan slå på eller av beroende på ljudnivån runt omkring. Här finns Poly Plantronics headset med in-ear, on-ear och over-ear att tillgå.