Hem » Kontorsheadset » Kontorsheadset » EPOS Sennheiser headset

EPOS Sennheiser headset

Att välja ett EPOS Sennheiser headset är en bra investering. Hos oss hittar du ett stort utbud av trådlösa och trådbundna EPOS Sennheiser headset. Vi vet att det är mycket att tänka på när man letar runt i headsetdjungeln. Vi kan headset, så kontakta oss gärna på 08-745 00 00 så hjälper vi er med rätt val av headset för er verksamhet.

EPOS Sennheiser headset
Filter Laddar...
Bärstil:  
Anslutning:  
Avsett för:  

Sennheiser blir EPOS

Under 2020 bytte Sennheiser ägare och namn: EPOS. Deras befintliga produkter går nu ofta under namnet EPOS Sennheiser för att sedan framöver bara heta EPOS.


Vilka fördelar har EPOS Sennheiser headset?

Alla EPOS Sennheiser headset har fokus på:

  • Kvalitet
  • Röstklarhet
  • Bullerdämpning

Detta innebär att ett EPOS Sennheiser headset är ett utmärkt val när det gäller hörlurar som ska användas på arbetsplatser där ljudnivån stundvis kan bli hög och störande.

Fungerar ett EPOS Sennheiser headset i kontorsmiljö?

Väljer ni ett kontorsheadset från EPOS Sennheiser kan ni vara säkra på att ni får ett kvalitetsheadset framtaget för kontor med en avancerad mikrofon som följer standarden inom telefoni för företag. Deras headset har inbyggt ljudchocksskydd samt ljud och mikrofon som är testad och utvecklad för användning i kontorslandskap.


Vilket EPOS Sennheiser headset ska man välja?

EPOS Sennheiser headset finns i många utföranden. Den första viktiga aspekten är vad hörlurarna skall anslutas till - vad ringer ni med? Vanligast idag är att man ringer via datorn en s.k. softphone. Många använder även sin mobiltelefon och vill att headsetet skall kunna kopplas dit på ett enkelt sätt. Det finns även en del företag som har fysiska växlar och fasta bordstelefoner. EPOS Sennheiser headset har två serier: ADAPT och IMPACT.


EPOS Sennheiser ADAPT:

Är man ute efter ett trådlöst blueooth EPOS Sennheiser headset så är det i ADAPT-serien man letar. Alla deras headset i ADAPT-serien har bluetooth-teknik med ett undantag för instegsmodellen ADAPT 100 som är ett trådbundet USB headset (i vissa utföranden har headsetet en delbar sladd med 3,5mm också). Alla bluetooth-headset i ADAPT-serien kan anslutas till två enheter samtidigt, t.ex. för de användare som rör sig mycket runt kontoret och växlar mellan dator och mobil eller är på språng på stan mellan kundmöten eller helt enkelt vill slippa sladdar vid sitt skrivbord.


EPOS Sennheiser IMPACT:

När talet är det viktigaste, tex om du arbetar i kundtjänst, på callcenter eller kanske som nätdoktor, på bank eller som advokat, där känslig information inte får läcka, är IMPACT-serien att föredra. Varje EPOS Sennheiser headset i IMPACT-serien är robust byggd i premiummaterial med komfort i fokus för användning hela dagen. Sennheisers headset är pålitliga med intelligent mikrofonteknik som filtrerar bort oönskat brus, förbättrar ljudet och ökar din effektivitet. IMPACT-serien har ett headset för varje tänkbart användningsområde oavsett om du ringer via en fast bordstelefon, en dator eller din mobiltelefon (eller en kombination) samt även både trådlösa och trådbundna alternativ.


Varför välja ett EPOS Sennheiser headset med ANC?

Med dagens nya hybrida sätt att jobba kan användaren själv välja att arbeta hemifrån, på språng, på favorit-cafét, i bilen eller på kontoret. Det nya arbetssättet kräver ett EPOS Sennheiser headset som omfamnar användaren i samtalen och stänger ute all distraktion. Då kommer ANC in i bilden. ANC står för ”active noise canceling” och är en fysisk knapp på headsetet som man kan slå på för att filtrera bort det oönskade bakgrundsbruset för att kunna koncentrera sig bättre och höra samtalen klarare.