Jabra Evolve headset

Jabras headset-serie Jabra Evolve är Jabras i särklass populäraste headset. Jabra Evolve kännetecknar robust kvalitet, god komfort, klart ljud, bra mikrofoner och innovativ teknik.

Jabra Evolve-serien har headset som passar nästan alla typer av användare: de som ska kunna ta samtal på språng mellan möten, innesäljare som ringer större delen av dagen, kundtjänst eller supportgruppen eller de som bara tar något samtal då och då. Därför finns Jabra Evolve i många modeller och prisklasser, allt från enklare Jabra Evolve 20 som är ett trådbundet USB-headset till de omåttligt populära trådlösa Jabra Evolve 65 och Jabra Evolve2 65 som ansluts med bluetooth till datorn och/eller mobilen.

Jabra Evolve

Vilka anslutningar har Jabra Evolve headset?

Alla headset i Jabra Evolve-serien kan anslutas till datorn och vissa modeller kan även anslutas till mobilen via antingen bluetooth, USB-C eller 3,5mm.

 

Trådbundna Jabra Evolve headset:

Alla trådbunda headset inom Jabra Evolve-serien har en USB-kontakt. Här kan man välja mellan USB-A eller USB-C beroende på vilken anslutning man har i sin dator. Vissa headset har även en delbar sladd med 3,5 mm anslutning om man vill ansluta headsetet direkt till sin mobil, t ex Jabra Evolve 40 Stereo. Har man dock en mobil med USB-C kontakt kan man koppla in sitt Jabra Evolve headset direkt med USB-C kabeln, då kan man t ex köra på Jabra Evolve2 40 Stereo USB-C som är ett mycket prisvärt USB-headset.

Trådlösa Jabra Evolve headset:

De trådlösa headseten i Jabra Evolve-serien har bluetooth. Det ingår alltid en USB-dongel som man pluggar in i datorn. USB-dongeln är redan parkopplad med headsetet innan leverans så det krävs inga konfigurationer för att komma igång. Man kan välja mellan USB-A och USB-C dongel. En mycket uppskattad och smidig funktion är att samtliga trådlösa Jabra Evolve headset kan hantera två bluetooth-enheter samtidigt. Detta möjliggör att man kan vara ansluten till både sin dator och mobil parallellt och då ta med sig samtalen oavsett om man sitter på sin plats på kontoret eller är på språng mellan möten. USB-dongeln är liten och praktiskt, så har men en laptop så kan USB-dongeln i de allra flesta fall sitta kvar i datorn när man transporterar den, även om man har ett fodral. Man kan ladda sitt trådlösa Jabra Evolve headset med den medföljande laddkabeln eller välja till en laddbas. I denna kategori är Jabra Evolve2 65 Stereo bästsäljande med hela 37 timmars batteritid.

 

Finns det Jabra Evolve headset för Microsoft Teams eller Skype for Business?

Alla modeller av headset av Jabra Evolve finns som certifierade för Microsoft Teams eller Skype for Business vilket idag är ett krav bland många företag. Så tänk på att använda ett headset certifierat av Microsoft om ni tex kör Teams på kontoret.

 

Varför välja ett Jabra Evolve headset med ANC?

ANC eller aktiv bullerdämpning i headsetet hjälper era medarbetare att koncentrera sig och fokusera bättre på samtalet. Headsetet hjälper då till att ta bort en del av bakgrundsljudet för användaren, oavsett om du ringer via softphone eller ansluter ditt headset trådlöst till en mobiltelefon via bluetooth. De headset från Jabra Evolve som har ANC är Jabra Evolve 80, Jabra Evolve2 75 och Jabra Evolve2 85.