Jabra Evolve2 85 MS Teams USB-A

Art nr: 28599-999-999
4595:-
Märkning:

Beskrivning

Mer än bara nytt på alla sätt. Sätter en ny standard.
- Bättre bullerdämpning än någonsin tidigare
- Kristallklara samtal med 10-mikrofonteknologi
- 37 timmars batteritid

BULLERDÄMPNING
Hör dig själv tänka.

Vårt mål är att skapa tystnad direkt, var du än är. Resultatet är ett professionellt headset i världsklass med banbrytande digital hybrid ANC (Active Noise Cancellation, aktiv bullerdämpning). I grunden finns vårt mest avancerade digitala chipset någonsin och headsetet är konstruerat för otrolig brusreducering. Sätt på dig det och försjunk i dina tankar direkt. Det är dags för en förändring. Välkommen till den nya standarden.

BUSYLIGHT
Så att du inte blir störd.

Vi har tagit vår busylight till en helt ny nivå och gjort den synlig från alla vinklar. Den röda lampan aktiveras automatiskt när du deltar i ett samtal eller möte, men du kan även aktivera den med en knapptryckning. När du har fullt upp skyddar busylight dig från alla vinklar och mot alla avbrott. Det är som att ha en inbyggd säkerhetsvakt för din koncentration.

MUSIK
Både större högtalare och bättre ljud. Boom.

Vi har skapat detta headset med kraftfulla, läckagetoleranta 40 mm-högtalare. Utöver det får du vårt avancerade digitala chipset och senaste AAC-codec så att din musik låter bättre än någonsin. Den som väntar på något gott... Det här är ljudupplevelsen du har väntat på.

SAMTAL
Så att du hörs tydligt.

Vi vet att kristallklart ljud gör dina samtal smidiga och professionella. Vi har tagit den otroliga samtalsprestandan hos vår världsledande Evolve-serie och gjort den ännu bättre genom att bygga in tio mikrofoner (ja, tio) som drivs av vårt avancerade digitala chipset för oöverträffad samtalkvalitet, varje gång. För när du ringer ett viktigt samtal är det tydligheten som räknas.

UC-CERTIFIERING
UC-certifiering ger nöjda användare.

Nöjd kund-garanti hör man inte så ofta numera, men vi återinför tanken. Evolve2 85 fungerar med alla ledande UC-plattformar (Unified Communications) för verkligt sömlöst samarbete. Om du använder Microsoft Teams som UC-plattform är den Team-certifierade varianten perfekt anpassad och optimerad för att ge dig den bästa upplevelsen med plattformen.

BATTERI
Gjord för långa veckor.

När du äntligen har hittat ett headset som du helt enkelt inte klarar dig utan är det bra att veta att du inte behöver göra det. Vi har använt vår avancerade batteriteknik för att krama ur detta kraftfulla headset till max. Resultatet är en branschledande batteritid på 37 timmar (drivs av det där mäktiga lilla chipsetet igen). Och eftersom vi gillar att täcka upp alla eventualiteter finns alltid den praktiska laddaren – i fall att. Oroa dig inte, Evolve2 85 tar dig igenom veckan.

KOMFORT
Uppgradera professionellt.

Vi har gjort biometriska mätningar av hundratals huvuden för att skapa en perfekt design som kan anpassas för att passa alla storlekar och former. Vi har även lagt till öronkuddar av mjukt memomryfoam för att göra det otroligt bekvämt – så bekvämt att du glömmer att du har det på dig. Slutligen har vi tillverkat det i hållbara premiummaterial. Det är komfort i en klass för sig.

TEKNIK
Vi har tänkt utanför boxen. Och inuti.

Det här är stort. Innan du ens har packat upp det, håller du i ett stycke banbrytande teknik som ligger långt före alla andra headset. Men eftersom vi riktar blicken mot framtiden är uppgraderingar av firmware och value packs redan på väg att öka försprånget ytterligare. Om du tycker det är bra nu, vänta bara ...

DESIGN
Ta med dig dina samtal. Överallt.

Rör dig sömlöst utanför kontoret, med en modern avslappnad design och en diskret dold mikrofonarm som fortfarande garanterar samtal med exceptionellt ljud, även när den är undangömd. Så när du är på språng är det bara du som vet att du jobbar.

Specifikation

Produktnamn: Jabra Evolve2 85 Teams USB-A
Art nr: 28599-999-999