Jabra Evolve2 40 Stereo MS Teams USB-A

Art nr: 24089-999-999
1195:-
Märkning:

Beskrivning

Mer än bara nytt på alla sätt. Jabra sätter en ny standard.
- Otrolig ljudisolering
- 3-mikrofonteknologi för en oöverträffad samtalsupplevelse
- Busylight synligt från alla vinklar

BULLERISOLERING
Tystnad levererad till skrivbordet.

Sätt på dig Evolve2 40 och känn bakgrundsljudet dig försvinna direkt när de isolerande, ovala öronkuddarna och den banbrytande nya vinklade designen på öronkuddarna samverkar för att effektivt blockera ljudet i omgivningen och ge passiv bullerdämpning på en helt ny nivå. Tystnad direkt vid skrivbordet. Det sätter en ny standard.

BUSYLIGHT
Så att du inte blir störd.

Vi har tagit vår busylight till en helt ny nivå och gjort den synlig från alla vinklar. Den röda lampan aktiveras automatiskt när du deltar i ett samtal eller möte, men du kan även aktivera den med en knapptryckning. När du har fullt upp skyddar busylight dig från alla vinklar och mot alla avbrott. Det är som att ha en inbyggd säkerhetsvakt för din koncentration.

SAMTAL
Det är du som bestämmer.

När du har mycket att hantera är sömlösa, professionella samtal avgörande. Vi har tagit den otroliga samtalsprestandan hos vår världsledande Evolve-serie och gjort den ännu bättre genom att bygga in tre strategiskt placerade kraftfulla, professionella mikrofoner och lägga till vårt avancerade digitala chipset och den senaste tekniken för signalbearbetning. Så att du kan lita på headsetet när du behöver ringa ett samtal.

UC-CERTIFIERING
UC-certifiering så att du säkert blir nöjd.

Nöjd kund-garanti hör man inte så ofta numera, men vi återinför tanken. Evolve2 40 fungerar med alla ledande UC-plattformar (Unified Communications) för verkligt sömlöst samarbete. Om du använder Microsoft Teams som UC-plattform är den Team-certifierade varianten perfekt anpassad och optimerad för att ge dig den bästa upplevelsen med plattformen.

MUSIK
Musiken har betydelse.

Vi har konstruerat detta headset med kraftfulla läckagetoleranta 40 mm högtalare och utrustat det med vårt mest avancerade digitala chipset någonsin. Med Evolve-serien fick du musik av högsta klass under arbetet. Med Evolve2 ökar vi ljudkvaliteten för att ge dig musik som du aldrig tidigare har hört den. Låter det bra? Det är klart att det gör!

KOMFORT
Den nya standarden för komfort.

Vi har designat ett trådlöst headset som sitter så bra att du glömmer att du har det på dig. Vi har skapat den perfekta formen med hjälp av biometriska mätningar av hundratals huvuden. Vi har även lagt till mjuka öronkuddar med memoryfoam som formar sig efter öronens naturliga konturer. Slutligen har vi tillverkat det i hållbara premiummaterial. Vi har tagit komfort till en helt ny nivå.

TEKNIK
Vi har tänkt utanför boxen. Och inuti.

Det här är en stor grej. Innan du ens har packat upp det, håller du i ett stycke banbrytande teknik som ligger långt före alla andra headset. Men eftersom vi riktar blicken mot framtiden är uppgraderingar av firmware och value packs redan på väg att öka försprånget ytterligare. Om du tycker det är bra nu, vänta bara...

Specifikation

Produktnamn: Jabra Evolve2 40 Stereo Teams USB-A
Art nr: 24089-999-999