Jabra Evolve2 65 Flex MS Teams USB-A med laddställ

Art nr: 26699-999-989
2995:-
Märkning:

Beskrivning

Framtiden för hybridarbete håller på att utvecklas

Ett möte klockan 8 på morgonen hemma. Pratstunder från ditt lokala café. En presentation i egen person på eftermiddagen. När du måste ta dig från plats till plats på grund av ditt arbete, behöver du ett headset som är lika flexibelt som du

Evolve2 65 Flex har ordentligt med energi. Det mest portabla och professionella headsetet med flexibla arbetsvänliga funktioner, inklusive klassledande hybrid aktiv brusreducering, brusreducerande mikrofoner, och banbrytande Jabra Air Comfort-teknik som ser till att du håller dig fokuserad och bekväm överallt.

Och den bästa delen? Den nydanade utformningen med gångjärn fälls ihop smidigt och kompakt, så att det lätt glider ner i det skyddande fodralet och passar i din väska och ditt hektiska arbetsschema.

Kompakt och hopfällbar design

Maximal effektivitet med Evolve2 65 Flex, var du än befinner dig.

Den starka, tysta typen

Vill du jobba var du vill utan att bli störd av oljud? Fixat!

Med Evolve2 65 Flex kan du jobba varifrån du vill, även i högljudda miljöer, tack vare det avancerade chipsetet och förstklassiga brusreducerande mikrofoner som ger en högpresterande hybrid aktiv brusreducering som är bäst i sin klass*.

Eftersom öronkåporna med minnesskum sitter närmare öronen, stänger de ute ännu fler störande ljud. Och låter dig fortsätta att jobba i lugn och ro.

Sätt din röst i centrum

Typisk. Det avgörande jobbsamtalet som du har väntat på har äntligen kommit fram. Men du befinner dig i en omgivning som inte passar för professionella samtal.

Stressa inte. Evolve2 65 Flex stänger ute bakgrundsljud så att man hör dig högt och tydligt under telefonsamtal och virtuella möten, oavsett var du befinner dig.

En specialdesignad digital algoritm, högpresterande chipset, och Jabra ClearVoice-mikrofoner för att stänga ute oljud från köer, skällande djur och vägarbeten, så fokuset stannar på allt du säger.

En nypa frisk luft

Att jobba i många timmar är en lätt match med Evolve2 65 Flex.

Det är för att vi har lagt till vår banbrytande Jabra Air Comfort-teknik till den stömlinjeformade hopfällbara designen.

Som är särskilt utformad för att ta bort trycket, våra unika tekniska lager av ultra-mjukt perforerat skuminlägg inuti den hopfällbara huvudbågen för en mjuk och dämpande effekt.

Under tiden, så roterar de flexibla öronkåporna för att följa dina rörelser. Så att du ska känna dig otroligt bekväm, oavsett hur länge du har headsetet på.

Lys upp ditt fokus

Behöver du lite lugn och ro för att pricka av din måste-göra-lista? Evolve2 65 Flex har det lilla extra som kan hjälpa dig.

Dess 360° busylight lyser rött, och sänder ut en STOP-signal som är lätt att se, så att alla omkring dig vet när du behöver koncentrera dig.

Designad för det hybrida livet

Vi vill hjälpa dig att passa in, var du än hamnar, under din hybrida dag. Så vi såg till att Evolve2 65 Flex sticker ut från mängden av rätt anledning.

Den strömlinjeformade siluetten ser inte bara snygg ut, den förser dig med ordentlig energi, tack vare vår innovativa gångjärnsförsedda huvudbåge som kan fällas ihop, så du kan lätt ta den med dig vart du än ska.

Eftersom mikrofonarmen är kortare och fälls upp för att gömmas undan, kan du låta professionell på kontoret och fortfarande kunna lyssna på musik på din fritid - utan att det behöver se ut som du kommer att starta en presentation.

Tillgång till alla funktioner

Hybridarbete tar dig, dina kollegor, och dina klienter överallt, vilket innebär att dina flesta möten inte längre sker i närvaro.

Evolve2 65 Flex är certifierat för alla ledande virtuella mötesplattformar – inklusive Google Meet, Microsoft Teams och Zoom – så du kan njuta av mer högkvalitativa virtuella pratstunder, hur du än vill.

En plug and play-installation ser till att du kommer igång på direkten, och en trådlös räckvidd på upp till 30 m ger dig ännu mer frihet att göra saker som du vill. Och med dubbel anslutning som låter dig växla mellan enheter, är det lätt att gå från att lyssna på musik på din telefon till att ta emot ett inkommande videosamtal på din bärbara dator utan att missa något.

Specifikation

Produktnamn: Jabra Evolve2 65 Flex MS Teams USB-A med laddställ
Art nr: 26699-999-989