Apple iPad Mini 2021 64GB WIFI + CELL (gen 6) Pink

Art nr: MLX43KN/A
7756:-
Märkning:
Passar till
 • Art nr. MU8F2ZM/A
  1595:-
 • Art nr. MMTN2ZM/A
  216:-
 • Art nr. CHSCP125
  295:-
 • Art nr. MM6G3ZM/A
  636:-
 • Beskrivning

  Allt är skärm. Allt är fantastiskt.

  iPad mini är omsorgsfullt utformad för att vara en riktig skönhet. Den har ett helt nytt hölje med en ny heltäckande skärm, tunna kanter och elegant rundade hörn.

  Så liten. Så kraftfull.

  Det nya A15-Bionic-chippet gör iPad mini lika kraftfull som den är lätt. Chippet ger kraft till allt, oavsett om du snabbt går igenom inkorgen eller redigerar bilder i Photoshop. Använd avancerade appar, skapa fantastiskt bildmaterial och ge liv åt dina kreativa projekt, var du än är.

  Ladda upp. Ladda ner. Överallt.

  iPad mini har ultrasnabba anslutningar och ny 5G-kapacitet. Det innebär att du kan använda de snabbaste tillgängliga trådlösa nätverken när du är ute på språng och behöver ladda ner filer, streama filmer eller hålla kontakten med dina vänner.

  Ultravidvinkel. Kamera med otroliga möjligheter.

  Funktionen Centrerat gör videosamtal ännu mer engagerande. När du rör dig följer kameran auto­matiskt med så att du alltid är mitt i bilden. När andra kommer in i samtalet eller lämnar det zoomar kameran in eller ut så att alla syns. Vidvinkelkameran på baksidan av iPad mini har en 12 MP-sensor med Focus Pixels och en stor bländare som gör att du kan ta skarpa, levande bilder. Och den nya bildsignal­processorn på A15 Bionic-chippet möjliggör Smart HDR 3 som ger ännu högre kvalitet åt dina bilder. Kameran på baksidan har även True Tone-blixt, så du kan ta bra bilder i alla ljusförhållanden samt skanna dokument som du sedan gör markeringar i. Nu kan du spela in video i 4K på din iPad mini och ha den som mobil filmstudio.

   

  Detta ingår

  Specifikation

  Produktnamn: Apple iPad Mini 2021 64GB WIFI + CELL (gen 6) Pink
  Art nr: MLX43KN/A