Jabra Engage 55 Mono inkl stand UC

Art nr: 9553-415-111
2795:-
Märkning:

Beskrivning

Samtal med proffsig ljudkvalitet! Var du än arbetar.

Jabra Engage 55 är idealiskt för hybridarbetare som jobbar i samtal eller virtuella möten under dagen. Lätt och funktionell design för bekväm användning hela dagen. Oslagbar trådlös räckvidd. Robust DECT-säkerhetsnivå C. Detta är det perfekta headsetet för hybridarbetare.

Alla pratar

Bättre samtal både hemma och på kontoret med Engage 55. Det här intuitiva headsetet är särskilt utformat för er som tillbringar större delen av dagen i samtal eller virtuella möten. Med utökad trådlös räckvidd och högsta säkerhetsnivå. För ett problemfritt liv.

Oavsett om du jobbar hemifrån eller på ett hektiskt kontor hjälper Engage 55 dig alltid att låta proffsig i alla samtal. Oavsett vad som händer runt omkring dig.

Helt frigående (samtal, inte höns)

Oavsett om du jobbar hemifrån eller på kontor är det skönt att ha total rörelsefrihet. Med den kompakta USB DECT-adaptern till Engage 55 får du trådlös räckvidd på upp till 150 m bort från datorn. Det gör det enkelt för dig att röra dig fritt med din bärbara dator medan du pratar.

Gå ut i köket och ta en kaffe eller gå en runda på kontoret. Utan att oroa dig för om din anslutning räcker.

Kraft. Räckvidd. Säkerhet.

Trådlösa DECT är särskilt utformat för trådlös kommunikation. Därför är detta det idealiska valet för dig som sitter i många samtal och behöver extra rörlighet. Den trådlösa DECT-räckvidden med Engage 55 är faktiskt upp till 15 gånger större än den genomsnittliga räckvidden i en Klass 2 Bluetooth®-enhet.

Och om du jobbar på ett hektiskt kontor är trådlösa DECT särskilt konstruerat för att motstå trängsel med en massa människor som jobbar på samma plats. Så du får en tydlig, robust och säker anslutning för dina samtal.

Som Fort Knox. Fast mindre.

Hur du än jobbar nu för tiden är det viktigt att kunna säkerställa dataskydd om dina samtal ofta innehåller känsliga detaljer.

Den ultrasäkra trådlösa adaptern till Engage 55 är DECT-säkerhetscertifierad. Eftersom din datasäkerhet är så viktig för oss går vi steget längre än DECT-säkerhetsnivå C. Med ytterligare FIPS-militärklassade 256-bitars krypteringsalgoritmer. Som förhindrar avlyssning och håller alla samtal säkra.

Det låter seriöst

I individuella samtal och på virtuella möten är varje ord viktigt. Engage 55 har en oslagbar brusreducerande mikrofon. Som hjälper till att blockera bakgrundsljud. Så du låter som ett proffs, oavsett var du jobbar någonstans.

Högtalarna är optimerade för tydligt tal och bredbandsljudet ger skarpa, kristallklara, naturliga samtal. Säg hejdå till knastrande robotliknande röster och säg hej till mer engagerande samtal

Från kaffe till samtal på några sekunder

Direkt när du har packat upp din nya Engage 55 kan du börja ha sömlösa, enkla samtal. Anslut bara den förvägsparkopplade USB DECT-adaptern i din dator så är du igång.

Med det här lättanvända headsetet, med superenkel anslutning, är du aldrig mer än några sekunder från ditt första samtal på datorn.

Lika flexibel som ditt schema

Oavsett om du kör hot-desking eller växlar arbetsplats mellan hemmet och kontoret är vår hållbara Link 400-adapter byggd för att klara dagens krav.

Den är särskilt utformad för att böjas. Det minskar risken för skador även om den sitter kvar i din bärbara dator när du packar ihop. Perfekt för företag som vill ha tomma skrivbord eller för dig som gillar att byta miljö.

Sitter säkert hela dagen

Ett obekvämt headset kan verkligen ta fokus från ditt samtal. Därför vi har sett till att Engage 55 är lätt. Med liten klämkraft för att undvika tryck och värmeuppbyggnad.

Så även om du sitter i samtal hela dagen kan du lita på att headsetet sitter bekvämt och svalt.

Det är så

Ingen vill vara den där som skriker i alla sina samtal. Därför har Engage 55 en inbyggd funktion för medlyssning.

Genom att spela upp lite av din röst i högtalarna medan du pratar hjälper medlyssningen dig att reglera din röstvolym. För att försäkra dig om att din mikrofon fungerar och för att motverka trötthet.

Det här är vad vi gör

Vi har designat Engage 55 med SafeToneTM 2.0. Med inbyggt hörselskydd i bästa klassen.

Hur funkar SafeTone 2.0?

PeakStop™ skyddar mot plötsliga ljudtoppar
IntelliTone™ 2.0 begränsar den totala ljudexponeringen
Röstnivånormalisering och intelligent skydd mot akustisk chock upprätthåller ger en bekväm ljudnivå under hela dagen

Den här avancerade tekniken skyddar din hörsel och hjälper till att förhindra den virtuella samtalströtthet som kan uppstå av dåligt ljud.

Specifikation

Produktnamn: Jabra Engage 55 Mono inkl stand UC
Art nr: 9553-415-111