Jabra Link 230 QD/USB

Artnr: 230-09
375:-
Referens:
 

Beskrivning

Anslut ditt trådbundna headset med snabbkontakt till en datortelefon USB-adapter som är plug-and-play låter dig använda ditt trådbundna Jabra-headset med snabbkontakt till en datortelefon och förbättrar samtidigt ljudet.

Skydda din headsetinvestering Jabra Link 230 är kompatibel med alla trådbundna Jabra-headset med snabbkabel och alla ledande märken av datortelefoner. Således kan användarna fortsätta att utnyttja fördelarna av ett professionellt Jabra-headset, inklusive överlägset ljud, bullerdämpning och god komfort under hela dagen. Den är därmed den perfekta lösningen för contact centers som är ute efter en smidig och kostnadseffektiv övergång till en Unified Communications-lösning.

Kristallklara samtal Jabra Link 230 levereras med ljudförbättrande funktion, som digital signalbehandling (DSP) för ökad tydlighet och bullerfiltrering för en renare, distorsionsfri och jämn ljudupplevelse.

Undvik stress och hörselskador Dra ner på antalet sjukdagar och behåll din personal. Jabra Link 230 har akustiskt ljudchockskydd och uppfyller EU:s regler om buller på arbetsplatsen (direktiv 2003/10/EG).

Byggd för att tåla de tuffaste av arbetsmiljöer För att säkerställa en lång livslängd är Jabra Link 230 tillverkad av hållbara material av hög kvalitet som byggts för att tåla de tuffaste av arbetsmiljöer.

Specifikation

Artnr: 230-09

Dokument (0)