Jabra PanaCast 50 Black

Art nr: 8200-231
11990:-
Märkning:
Passar till
 • Art nr. 14207-72
  645:-
 • Art nr. 14207-71
  545:-
 • Art nr. 14207-70
  765:-
 • Art nr. 8220-209
  445:-
 • Beskrivning

  Vår första intelligenta videobar för det nya normala livet.

  I en värld där vi är mer fysiskt separerade än någonsin behöver du bra ljud och bra video på dina fjärrmöten. Men kontor och andra gemensamma utrymmen måste också göras säkrare för alla som använder dem.

  Med vårt branschledande professionella ljud, avancerad och innovativ 180° videoteknik och en rad unika intelligenta funktioner ger PanaCast 50 dig möjligheten att ha säkra, socialt distanserade möten – oavsett hur ditt nya normala liv ser ut.

  Vi har återuppfunnit samarbetslösningar för ditt nya normala liv.

  Häpnadsväckande ljud.

  Bra möten börjar med bra ljud, och som världsledare inom professionellt ljud är detta någonting vi vet ett och annat om.

  Vi har tagit ljudlösningar för mötesrum till nästa nivå. Med åtta mikrofoner och exakt röstidentifiering.

  Smarta algoritmer identifierar och avlägsnar automatiskt eko och statiskt brus. Och vi har lagt till hela fyra kraftfulla högtalare i en stereoinställning utan vibrationer, för att fylla rummet med premium HD-ljud.

  Oavsett hur du arbetar har Jabra PanaCast 50 utformats för att underlätta dina samtal.

  Hör och bli hörd, på ett naturligt sätt.

  Mötena går smidigare när alla kan kommunicera tydligt. Vår avancerade strålformningsteknik maximerar signal‑brusförhållandet. Så du hör alla röster kristallklart. Var som helst i rummet.

  Och med full duplex kan alla vara med i konversationen i realtid. Så alla verbala nyanser som är så viktiga i personliga samtal kommer inte att passera förbi.

  Alla får plats.

  Utöver vårt världsledande ljud har vi satsat allt på inkluderande video som ser till att alla finns med i bild.

  Tre 13-megapixelkameror i ett multikamerasystem med hög precision fångar upp varje del av rummet.

  Men här är den riktigt smarta delen:

  Vår patenterade teknik för att sammanfoga realtidsvideoklippen är intelligent. Och kan avgöra exakt vid vilken punkt de tre livevideoströmmarna ska sättas ihop för att skapa en jämn 180° vy. I högupplöst Panoramic‑4K.

  Det betyder att inget pressas ihop, förvrängs eller saknas i bilden. Jabra PanaCast 50 återinför dina säkra inkluderande möten.

  Vi har satsat allt på att alla ska få plats.

  Engagerande. Fängslande. Mänskliga.

  Tänk om ditt videokonferensverktyg automatiskt kunde avgöra vem som pratar? Och på ett intelligent sätt fokusera bilden på den som pratar, precis som din hjärna skulle fokusera om du befann dig i rummet?

  Våra kraftfulla Edge‑AI‑processorer använder våra egenutvecklade algoritmer för att följa ditt möteintuitivt. Och omedelbart justera ramen i realtid. För att bara fokusera på den som talar.

  Resultatet är en mötesupplevelse som sätter det viktigaste innehållet i centrum. Så ingen missar några av de betydande detaljerna.

  Ge dina virtuella möten en mänsklig touch.

  Var överallt samtidigt.

  OK, så du har återinfört säkra möten med social distansering. Men hur vet du om din personal följer riktlinjerna? Vår intuitiva programvara räknar deltagarna anonymt. Och meddelar dig omedelbart om dina anpassade riktlinjer bryts.

  Vår unika 180° dataström fokuserar konstant på hela rummet. Och ger dig data om antal deltagare även när videoströmmen är inzoomad.

  Med visuella data i Jabra Xpress kan du analysera din tidigare möteshistorik och vidta åtgärder baserat på data.

  Och det bästa av allt? Den här funktionen kräver ingen datoranslutning, så du kan enkelt hänga med och skapa improviserade möten i lediga rum när det passar.

  PanaCast 50 räknar antalet personer i dina mötesrum, så att du inte behöver göra det.

  Analogt blir digitalt.

  Med vår nya teknik för whiteboardströmning kan du liveströmma och förbättra innehållet på din whiteboard. Så att alla som deltar i samtalet kan se det, även om de inte är i rummet. Till skillnad från hos andra varumärken är den här funktionen inbyggd och har vårt 180° synfält.

  Smarta algoritmer registrerar automatiskt och livestreamar innehållet på din whiteboard i realtid. Så du behöver inte vara närvarande för att delta.

  Vi har återuppfunnit whiteboarden för den moderna arbetsplatsen.

  Utformar framtiden.

  All den här fantastiska tekniken drivs av vår unika och avancerade systemarkitektur. Nio kraftfulla Edge‑processorer realtidsintegrerar ljud, video och data. Det ger 100 % insyn i rummet. Även om PanaCast 50 inte är ansluten till en dator.

  Den unika systemarkitekturen driver alla de intelligenta funktioner i PanaCast 50 så att vi kan ge dig en mötesupplevelse som inte bara är bättre. För vi har återuppfunnit mötesrummet.

  För att ta mötena till en ny nivå krävs nyskapande teknik.

  Stig in. Koppla in. Stanna kvar.

  När du har möten inbokade hela dagen har du ibland mindre än en minut mellan varje möte. Jabra PanaCast 50 är UC-optimerad och plug-and-play, så du kan enkelt gå in i ditt nästa möte och komma igång direkt. Med allt du behöver inom räckhåll.

  Och för att göra det ännu enklare finns det en valfri fjärrkontroll* som gör att du kan styra varje aspekt av mötet – utan att behöva resa dig upp.

  Med Jabra PanaCast 50 kommer du snabbt igång.

  Specifikation

  Produktnamn: Jabra PanaCast 50 Black
  Art nr: 8200-231