Jabra Speak2 40 UC

Art nr: 2740-209
1395:-
Märkning:

Beskrivning

Talarstolen är din

Eller vardagsrummet. Eller fikabordet. Eller det där lilla nerfällbara bordet på sätet framför dig i en tom tågvagn. Speak2 40 är kort och gott redo överallt där du behöver ett möte.

Vi har utvecklat nästa generation av våra världsledande konferenshögtalare med ljud med full duplex, banbrytande mikrofonteknik och avancerade högtalare för att hjälpa dig att få hybridarbetet att fungera.

Makten att avbryta

När är ett samtal inte ett samtal? När en person pratar i en konferenshögtalare som inte medger att alla bidrar lika mycket.

Speak2-serien är vår första som är specifikt utformad och utvecklad för ljud med full duplex så att alla kan prata och höras samtidigt. Gör det virtuella samarbetet enklare genom att bevara det fysiska samtalets naturliga ebb och flod. Makten att avbryta ligger i dina händer. Använd den klokt.

Hör bara det bästa

Du vill höra vad dina kollegor säger, inte ljud från deras gnisslande stolar eller oljudet från Fredriks döende dator. Därför har nästa generation i den världsledande Speak-serien fler mikrofoner än någonsin tidigare. Fyra, för att vara exakt.

Dessa ultraavancerade, strålformande och brusreducerande mickar fångar upp ljud från alla håll och filtrerar skickligt bort gnisslande stolar och högljudda datorer, så att du inte missar ”bra jobbat” när chefen säger det.

Varje röst är lika värd

Alla i teamet – från den tysta betraktaren till den som tänker högt – har en röst som förtjänar att höras. Med vår revolutionerande nya normalisering av röstnivåer har vi sett till att så sker.

Denna avancerade ljudteknik jämnar ut alla röster till samma volymnivå så att alla kan uttrycka sig på ett naturligt sätt, utan att behöva fingra på volymkontrollen.

Det är fråga om att leverera

Med vårt senaste tillskott till den världsledande Speak-serien river vi upp regelboken för personliga konferenshögtalare. Denna kraftfulla konferenshögtalare ser till att varenda nyans i det du säger hörs tydligt och klart.

Vår 50 mm-högtalare med fullt ljudomfång och bredbandsljud fångar och levererar ljud inom ett brett frekvensområde och ger ett stort och underbart ljud som fyller rummet och fängslar alla. Allt du behöver göra är att spika leveransen.

En vän till alla

Det spelar ingen roll om du jobbar vid köksbordet, på kontoret eller i en trädkoja. Om högtalaren fungerar smidigt med din virtuella mötesplattform kan du delta i möten överallt.

Speak2 40 är certifierad för alla ledande plattformar (vilket innebär att den optimerar hela upplevelsen och levererar samtal av proffskvalitet varje gång). Så oavsett om du föredrar Microsoft Teams, Google Meet eller Zoom kan du räkna med sömlös plug and play-anslutning och alltid lika bra möten från första stund.

En ikon på nytt sätt

Speak2 40 må ha snygga nya detaljer och en stilig tyghögtalare som ger förbättrad akustisk prestanda, men har samma klassiska puckdesign som du redan känner till och älskar. Den är fortfarande liten och tålig nog att stoppas i väskan.

Fast vi skulle inte rekommendera att du spelar ishockey med den.

Ta med den överallt

Måndag, kontoret. Tisdag, köksbordet. Onsdag, en parkbänk. Hybridarbetet kan föra dig och din konferenshögtalare till oväntade platser. Så vi har gett tåligheten en hybriduppgradering.

IP64-klassat skydd mot damm och vatten samt ett smart skyddsfodral gör att du kan ta med den lilla högtalaren överallt utan att oroa dig. Inte ens om du kommer till ett nytt ställe varje dag under hybridarbetsveckan.

Från väska till möte på bara sekunder

Också om din helt nya Speak2 40 fortfarande ligger i en oöppnad förpackning är du bara sekunder från ett första möte. Bara öppna, anslut och börja.

Så sätt igång, vi tar tid …

I din egen takt …

USB C är framtiden, men eftersom många av oss inte har uppgraderat från USB A än befinner vi oss i lite av ett USB-gränsland. Lyckligtvis har Speak2 40 – som enda konferenshögtalare i sin kategori – båda typerna av kontakt på samma kabel. Den kommer att fungera både nu och när du med tiden byter ut din bärbara dator mot en ny.

Vi ser dessutom till att enheten alltid är uppdaterad med den senaste firmwaren via Jabra Xpress och Direct. För du förtjänar att ha det bästa.

Grönare och grönare

Vi är medvetna om att teknik inte alltid har varit så hållbar, men vi jobbar hårt för att få ordning på det. För att skydda vår planet tänker vi noga på hållbarheten under varje steg i produktutvecklingen.

Ytterhöljet på Speak2 40 är till mer än 50 % gjort av hållbara material och ett antal av de inbyggda delarna kan repareras eller bytas ut. Tillsammans ger det högtalaren bättre hållbarhet och längre livslängd – och fler produktiva samtal av hög kvalitet för dig och ditt team under många år.

Specifikation

Produktnamn: Jabra Speak2 40 UC
Art nr: 2740-209