Jabra Speak2 55 UC

Art nr: 2755-209
1595:-
Märkning:

Beskrivning

Mötesrum på nolltid

Ditt skrivbord på kontoret. Ditt förråd/hemmakontor. En trädkoja längst bort i trädgården. Med lite fantasi (och lite banbrytande ljudteknik) kan du på ett magiskt sätt förvandla alla platser till en mötesplats. Bara genom att trycka på "On".

Speak2 55 är en uppgradering i ordets alla bemärkelser och ger en dramatisk ökning av kraftfullheten i ljudet, ultraavancerad mikrofonteknik och ännu mer flexibilitet. Det enda du behöver lägga till är dig själv.

Det funkar åt båda hållen

En tillbakablick: tiden när du sa ”mmmhmm” lite tyst för att visa att du lyssnade, så att den som talade avbröts mitt i en mening och mötet stördes för alla deltagare. Pinsamt. Ingen fara, vi har alla gjort det. Därför är den nya Speak2-serien vår första som har utvecklats med avancerat ljud med full duplex.

Denna smarta teknik gör att alla kan tala och bli hörda samtidigt, så att det fysiska samtalets naturliga ebb och flod bevaras. Det ger mer naturliga samtal (och färre skämmiga tillfällen).

Gör det omistliga omöjligt att missa

Röster är viktiga på möten. Men kanske inte ljudet från Sandra som klickar med sin penna eller tvättmaskinen som centrifugerar. Nästa generation i den världsledande Speak-serien har fyra banbrytande och strålformande mikrofoner med toppmodern brusreducering.

Den kraftfulla tekniken fångar upp ljud från alla håll och filtrerar skickligt bort störande bakgrundsljud, som när Jenny mumsar på kex. Så du missar inte när chefen säger ”ni kan gå hem efter lunch”.

Olika. Men lika.

Folk är som bäst när de kan vara sig själva. Dina lågmälda kollegor ska inte behöva skrika för att höras. Lika lite som dina mer hetsiga kollegor ska behöva känna att de måste hålla tillbaka. Så vi utvecklade hela Speak2-serien med vår revolutionerande nya normalisering av röstnivåer.

Denna avancerade ljudteknik jämnar ut alla röster till samma volymnivå så att alla kan uttrycka sig på ett naturligt sätt, utan att behöva fingra på volymkontrollen.

Gör det stort (och kanske hemma)

Bra ljud är så Speak. Speak2 handlar om STORT ljud. Du vet, sånt som fyller hela rummet så att du inte behöver luta dig framåt för att höra vad som sägs, och varje liten nyans är klockren.

Vår 50 mm-högtalare med fullt ljudomfång och bredbandsljud fångar och levererar ljud inom ett brett frekvensområde, så att du kan ta stort ljud med dig till där du jobbar bäst.

Tillsammans överallt

Det spelar ingen roll om du jobbar vid köksbordet, på kontoret eller i en trädkoja. Om högtalaren fungerar smidigt med din virtuella mötesplattform kan du delta i möten överallt.

Speak2 55 är certifierad för alla ledande plattformar (vilket innebär att den optimerar hela upplevelsen och levererar samtal av proffskvalitet varje gång). Så oavsett om du föredrar Microsoft Teams, Google Meet eller Zoom kan du räkna med sömlös plug and play-anslutning och alltid lika bra möten från första stund.

En klassiker med ny twist

Den ursprungliga Speak-serien är en ständig favorit. Den har till och med fått ett smeknamn – ”pucken” – av ishockeyälskarna bland våra kunder. Så du uppskattar säkert att vi har använt den klassiska formen också till Speak2 55. Vi har bara snyggat till den lite med ett skräddarsytt skydd av tyg som förbättrar den akustiska prestandan.

Den är också liten och tålig nog att slängas i väskan. Fast vi skulle inte rekommendera att du spelar ishockey med den.

Ta styrelserummet med dig

Måndag, kontoret. Tisdag, köksbordet. Onsdag, en parkbänk. Hybridarbetet kan föra dig och din konferenshögtalare till oväntade platser. Så vi har gett tåligheten en hybriduppgradering.

IP64-klassat skydd mot damm och vatten samt ett smart skyddsfodral gör att du kan ta med den lilla högtalaren överallt utan att oroa dig. Inte ens om du kommer till ett nytt ställe varje dag under hybridarbetsveckan.

Och … du är igång

Med plug and play är du igång snabbare än du kan säga ”kan du upprepa det där?”. Och för dig som gillar att välja finns valmöjligheter. Använd USB-kabeln om du föredrar sladd, eller kör trådlöst med upp till 12 timmars batteritid.

Gjord för i dag (men redo för i morgon)

Vi står i ett USB-gränsland. Hälften av oss gnetar på med snart föråldrade bärbara datorer med USB A, medan resten redan befinner sig i framtiden med USB C. Den nya Speak2-serien är först om att ha båda typerna av kontakt på samma kabel, så att alla kan använda enheterna. Inget mer sökande efter adaptrar.

Du kan dessutom hålla enheten uppdaterad med den senaste firmwaren via Jabra Direct och Xpress. För du förtjänar att ha det bästa.

Hållbart tänkande

Vi är medvetna om att teknik inte alltid har varit så hållbar, men vi jobbar hårt för att få ordning på det. För att skydda vår planet tänker vi noga på hållbarheten under varje steg i produktutvecklingen.

Ytterhöljet på Speak2 55 är till mer än 50 % gjort av hållbara material och ett antal av de inbyggda delarna kan repareras eller bytas ut. Tillsammans ger det högtalaren bättre hållbarhet och längre livslängd – och fler produktiva samtal av hög kvalitet för dig och ditt team under många år.

Specifikation

Produktnamn: Jabra Speak2 55 UC
Art nr: 2755-209