Jabra Speak2 75 inkl USB-A dongel MS Teams

Art nr: 2775-319
3495:-
Märkning:

Beskrivning

Var är ditt mötesrum i dag?

Det här är Speak2 75, din personliga enhet i fickformat för hybridvärldsmöten vid fikabord, telefonsamtal i vardagsrum och hot-desking i hotellrum.

Den är nästa generations professionella och portabla konferenshögtalare, proppfull med den allra senaste tekniken.

Med vårt avancerade superbredbandsljud*, våra mikrofoner med precisionsprestanda och vår teknik som förädlar röstens fina nyanser kan mötesplatsen för dagen vara ett mindre mötesrum, soffan eller en husbil på stranden. För det finns väl Wi-Fi på stranden?

B r e d b i l d för öronen

Glöm allt du tror dig veta om portabla konferenshögtalare. Vi river upp regelboken med superbredbandsljud* och en avancerad 65 mm-högtalare med fullt ljudomfång.

”Hur sa?”

Den frågan kommer du inte att behöva besvara. Den här avancerade tekniken ställer dig (och dina stora idéer) i centrum på varje möte, avkodar det bredaste frekvensomfånget i din röst och ger en dramatisk ökning av kraftfullheten i ljudupplevelsen.

Låt det flöda

Du vet de där ljuden som du gör för att visa att du lyssnar och hänger med? Vissa konferenshögtalare tillåter inte att båda ändarna i ett samtal pratar och hörs samtidigt, så små uppmuntrande ”åååh” och ”aaah” faller för döva öron. Eller, än värre, stör flödet för alla.

Vi anser att samtal är bättre om de känns naturliga, så Speak2 75 har utvecklats med avancerat ljud och full duplex via ett turboladdat chipset som når långt bortom vanliga konferenshögtalares prestanda. Dina samtal kan därför flöda fritt åt båda hållen, precis som de skulle vid fysiska möten.

Den viktigaste spelaren

Med fyra toppmoderna strålformande mikrofoner och de senaste algoritmerna för digital signalbehandling kan Speak2 75 verkligen ses som en toppspelare.

Vad den än står på – ett bord, ett skrivbord, ett golv – fångar den utan problem upp ljud från alla håll och varje liten tonförändring i rösten, så att alla nyanser uppfattas (eftersom det inte är vad du säger, utan hur du gör det, som spelar roll). All detta medan vår innovativa brusreduceringsteknik skickligt fintar bort alla störningar i bakgrunden, som klickande tangentbord och prasslande chipspåsar.

Resultatet blir en enastående ljudupplevelse som saknar motstycke.

Låt oss vara tydliga

Speak2 75 låter dig se med en blick hur väl din röst fångas upp, hela tiden och var du än är i rummet, eftersom den är den enda konferenshögtalare som har en specialutvecklad mikrofonkvalitetsindikator.

Den intuitiva 360-gradersringen av ljus visar när du hörs klart och tydligt och när du behöver krypa lite närmare.

Vi är inte alla lika

Dånande Doris kommer alltid att prata högre än Reserverade Roger, men det betyder inte att det hon säger är viktigare. Vi vet hur viktigt det är att ge alla en likvärdig plats vid det virtuella mötesbordet, så vi utvecklade Speak2 75 med vår senaste banbrytande teknik för normalisering av röstnivåer.

Den gör att alla i rummet alltid blir hörda, oavsett om de talar tyst men självsäkert eller höjer rösten för att understryka sin sak. Alla kan vara sig själva och prata naturligt, så att alla kan fokusera på sakfrågan i stället för att fingra på volymkontrollen.

Tillsammans igen

Det spelar ingen roll om du jobbar vid köksbordet, på kontoret eller i en trädkoja. Om högtalaren fungerar smidigt med din virtuella mötesplattform kan du delta i möten överallt.

Speak2 75 är certifierad för alla ledande plattformar (vilket innebär att den optimerar hela upplevelsen och levererar samtal av proffskvalitet varje gång). Så oavsett om du föredrar Microsoft Teams, Google Meet eller Zoom kan du räkna med sömlös plug and play-anslutning och alltid lika bra möten från första stund.

Passa pucken

Den klassiska och omtyckta ”pucken” (som har fått sitt smeknamn av ishockeyälskarna bland våra kunder) från den ursprungliga Speak-serien får en rejäl makeover i Speak2 75. Den är modern och minimalistisk, har detaljer i borstad aluminium och skräddarsytt högtalarskydd av premiumtyg samt är utvecklad att ge en helt optimal ljudupplevelse.

Den är också liten och tålig nog att slängas ner i väskan. Fast vi skulle inte rekommendera att du spelar ishockey med den.

Lika rejäl som diskussionerna

Vi har säkerställt att Speak2 75 klarar det som en hektisk hybridarbetsdag utsätter den för. Med IP64-klassat skydd mot vatten och damm tål den allt från röriga kök till bottenlösa jobbväskor.

Du kan använda den överallt utan att oroa dig. Inte ens om du kommer till ett nytt ställe varje dag under hybridarbetsveckan.

Ett litet steg för att starta. Ett jättekliv i batteritid.

Bara anslut med plug and play, så är du igång snabbare än du kan säga ”mikrofonen är av”. Du kan köra trådlöst med upp till 32 timmars batteritid (ja, hela 32 timmar – inte ens Jennys möten är så långa). Du behöver ladda om innan Speak2 75 behöver det.

För att göra installationen ännu enklare har Speak2 75 även Microsoft Swift Pair och Google Fast Pair.

Din flexibla vän

Vi lever i lite av ett USB-gränsland. Somliga har nya, flotta USB C-datorer, medan andra inte har bytt sin trogna gamla USB A-modell än. För att du ska slippa vända upp och ner på kontoret i jakt på en adapter kan Speak2 75 anslutas till båda.

Den är den första konferenshögtalare i kategorin att ha båda typerna av kontakt på en och samma kabel, så att den fungerar både nu och när du byter upp dig till en häftigare dator.

Eftersom vi vill ge och ge håller vi dig i framkant med regelbundna firmwareuppdateringar via vår programvara Jabra Direct och Xpress, och du kan själv anpassa inställningar med appen Jabra Sound+.

Utformad med planeten i åtanke

Vi är medvetna om att teknik inte alltid har varit så hållbar, men vi jobbar hårt för att få ordning på det. För att skydda vår planet tänker vi noga på hållbarheten under varje steg i produktutvecklingen.

Höljet på Speak2 75 är till mer än 33 % gjort av hållbara material* och ett antal av de inbyggda delarna kan repareras eller bytas ut. Tillsammans ger det högtalaren bättre hållbarhet och längre livslängd – och fler produktiva samtal av hög kvalitet för dig och ditt team under många år.

Specifikation

Produktnamn: Jabra Speak2 75 inkl USB-A dongel MS Teams
Art nr: 2775-319