Logitech Sight 360

Art nr: 960-001510
22395:-
Märkning:
Passar till
 • Art nr. 991-000422
  44995:-
 • Art nr. 991-000388
  34995:-
 • Beskrivning

  TA PLATS VID BORDET.

  AI-driven mötesrumskamera som hjälper fjärrdeltagare att känna sig som om de faktiskt sitter vid bordet.

  DESIGNAD FÖR OLIKA UTRYMMEN.

  Sight har skapats för medelstora till stora samarbetsutrymmen och utökar funktionerna hos kameran längst fram i rummet för att fånga upp samtal och gester i rummet.

  FRAMSIDA OCH CENTRUM.

  Lägg till ett bordsperspektiv till kameran framför rummet för att leverera en bättre, mer inkluderande hybridmötesupplevelse.

  Med Rally Bar längst fram i rummet och Sight i mitten av bordet bibehåller du en konsekvent framåtvänd bild av personliga interaktioner när samtalet flyter mellan deltagare i rummet och distansdeltagare.

  TVÅ SYNVINKLAR. ETT BÄTTRE PERSPEKTIV.

  Ett nytt tillvägagångssätt kombinerar Sight på bordet och videobommen längst fram i rummet för att visa den bästa vinkeln av alla mötesrumsinteraktioner.

  TYDLIGT LJUD. TYDLIG VIDEO. TYDLIGA REGLAGE.

  Med 4K-kameror och 7 strålformande mikrofoner fångar Sight tydligt upp samtal och gester. Indikatorlampor och sekretesskydd möjliggör tydliga signaler och statuskontroll.

  LÄTT OCH SÄKER INSTALLATION.

  Installera och säkra enkelt Sight med de medföljande fästena. Ha prydliga bord och håll kablar anslutna med integrerad sladdhantering.

  ENKEL ATT HANTERA.

  Hantera Logitechs videosamarbetsenheter på ett enkelt sätt med Logitech Sync. Ha uppsikt över rumshälsan, distribuera uppdateringar och ändra inställningar från en enda molnbaserad plattform. Och med Sync Insights kan du se hur mötesutrymmena används över tid.

  Sight

  Specifikation

  Produktnamn: Logitech Sight 360
  Art nr: 960-001510