Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black

Art nr: SM-S921BZKDEUB
8995:-
Märkning:
Passar till
 • Art nr. 144221
  95:-
 • Art nr. FULLGLASS1065BK
  195:-
 • Art nr. GELSKIN1065
  125:-
 • Art nr. WALLY1065
  165:-
 • Art nr. EO-IC100BBEGEU
  195:-
 • Art nr. EP-TA800NBEGEU
  145:-
 • Art nr. 10387
  299:-
 • Art nr. 10391
  199:-
 • Beskrivning

  Galaxy AI is here

  Välkommen till en ny era av Samsungs mobila AI. Med Galaxy S24 | S24+ i händerna kan du släppa loss nästa nivå av kreativitet, produktivitet och nya möjligheter. Börja med det viktigaste verktyget i ditt liv. Din smartphone.

  Följsamma kurvor

  Lätta att greppa. Bekväma att hålla. Den enhetliga designen och satinmjuka finishen gör Galaxy S24 och S24+ exakt lika behagliga som de ser ut.

  Stor, större och snabbare

  Här är uppgraderingen du har väntat på. Mer skärm. Mer batteri. Mer processorkraft. Det finns mycket att älska med Galaxy S24 och S24+. Särskilt nu när Galaxy S24+ kommer med den allra högsta skärmupplösningen på en Samsung Galaxy-mobil: QHD+.

  50MP. Mega-megapixlar

  Ett verkligt pixel-kraftpaket som inte kommer att göra dig besviken. Ta högupplösta ögonblicksbilder som håller kvaliteten i många år framöver.

  Fota på avstånd. Även i mörkret.

  Fånga ljusa, färgstarka och krispiga bilder, även i mörkret med AI ISP. Äntligen resultatet du har drömt om! Zooma in 2x eller till och med 3x – det spelar knappt någon roll hur nära du vill gå, för trots avståndet kan du fånga motivet som på dagen, fastän det rent tekniskt är natt.

  Kom närmare med varje fingerrörelse

  Fortsätt ännu närmre. Gå från 1x till 2x – eller till och med 3x. AI bevarar den höga bildkvaliteten: Få superskarpa, krispiga och tydliga resultat, med plats för avgörande detaljer.

  Gör plats för imponerande AI Zoom

  Fånga häpnadsväckande bilder med levande detaljer – på längre avstånd än någonsin. Zooma rätt in i händelsernas centrum och fånga ögonblicket med förbättrade detaljer, tack vare den nya AI Zoom-lösningen.

  Super HDR-förhandsvisningar. AI-förbättrade redan innan bilden tas

  Med vår senaste Super HDR-uppgradering kan du ta levande bilder precis som du upplever dem, från förhandsvisning till delning. Och det funkar till och med när du fångar ögonblicket direkt på Instagram.

  Se en förhandsvisning i Super HDR redan innan du rör själva avtryckaren. Spara bilden i ditt galleri, eller lägg upp den i flödet. Oavsett vilket kommer den att hålla samma imponerande HDR-kvalitet.

  Ändra storlek – och innehåll. Snabbt och enkelt.

  Öppna nya kreativa möjligheter med AI-uppbackad fotoredigering. Nu kan du förbättra dina bilder helt utan ansträngning, för att varje bild ska nå sin fulla potential. Och det är inte allt. Även om du inte kunde ta bilden du siktade på, kan Generative Edit fylla i bakgrunden och få oönskade detaljer att försvinna på nolltid.

  Markera det och hitta det. Snabbt och enkelt.

  Sök med imponerande resultat med Cirka för att söka. Spåra enkelt ett objekt för att få Googles sökresultat. En ny, visuell sökmetod som hjälper dig att hitta rätt.

  Live Translate. Kommunicera enkelt.

  Få en snabb översättning direkt under nästa mobilsamtal. Så smidigt som det låter – AI hjälper dig att kommunicera på fler språk än ditt eget när du pratar i telefon. Som om detta inte vore nog, det funkar även på textmeddelanden.

  Vår ljusaste adaptiva mobilskärm som sett dagens ljus

  Höj spelstyrkan med de här två massiva skärmarna. Tack vare den utökade skärmytan och de ultratunna ramarna levererar Galaxy S24:s 6,2” FHD+-skärm och S24+ 6,7” QHD+-skärm mer utrymme än någonsin i en Samsung Galaxy, med en riktigt storslagen tittarupplevelse. Dessutom kan du njuta av optimala färger och kontraster med Vision Booster.

  Säkrad genom Knox Matrix

  Behåll lugnet med vårt oöverträffade mobilskydd, som förstärks av den ogenomträngliga Knox Matrix som skyddar flera enheter samtidigt. Eftersom din data, integritet och sinnesfrid är vår högsta prioritet.

   

  S24innehåll

  Specifikation

  Produktnamn: Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black
  Art nr: SM-S921BZKDEUB