Samsung Galaxy Xcover Pro G715 Enterprise Edition

Art nr: SM-G715FZKDE31
4395:-
Produktreferens:

Beskrivning

En smidig mobil för tuffa aktiviteter
Galaxy XCover Pro är tunn och lätt, men tålig och robust! Perfekt för dig som vistas i skog och mark eller sysslar med krävande sporter.

Tunn och lätt med stor skärm
Trots sin tunna och lätta design har Galaxy XCover Pro ett kraftfullt inre med stark processors- och batterikapacitet. Med en riktigt vass kamera och den stora Infinity-O- skärmen är den perfekt att ha med överallt.

Tål regn, damm, kyla och värme
Med funktionell design, och med stor Infinity-O-skärm är den bekväm att hålla och navigera. Mobilen är certifierad enligt US Military Standard MIL-STD 810G och har därmed tålighet för väder och vind. IP68-klassning betyder att den klarar 30 minuter på 1,5 meters djup under vatten.

Du behöver inte ta av handskarna
Galaxy XCover Pro är smidig att använda i alla förhållanden, även med tunnare handskar på. Du får också ökad känslighet i skärmen med Glove Touch, så du kan navigera med både handskar och blöta fingrar. Vill du skapa snabba genvägar till favoritappar och funktioner finns programmerbara sido-knappar.

Avancerad och snabb kamera
Du öppnar kameran snabbt genom att dubbelklicka på Hem-knappen. Med Ultra Wide-funktion och hög upplösning får du fina möjligheter att skildra dina aktiviteter. För bilder och filmer i mörker har du en stark dubbel LED-blixt, som också fungerar som ficklampa.

Utbytbart och kraftfullt batteri
Ett starkt och desstom utbytbart batteri ger dig långa och aktiva dagar med en mobil som inte laddar ur.

Rejält med minne
Med 64 GB internminne får många bilder och filmer plats. Ett microSD-kort (säljes separat) ger ytterligare upp till 512 GB lagringsyta.

Innehållet är i tryggt förvar
Galaxy XCover Pro har Samsung Knox som ger flera lager av säkerhet för att skydda ditt innehåll. Den är också utrustad med NFC så att du kan använda Samsung Pay för att betala med ett blipp direkt från mobilen.

Specifikation

Produktnamn: Samsung Galaxy Xcover Pro G715 Enterprise Edition
Art nr: SM-G715FZKDE31