Sennheiser SH338 IP USB

Artnr: 504178
1900:-
Referens:
 

Beskrivning

Ge VoIP med din softphone ett lyft med Sennheiser Communications nya wideband headset! Med ett wideband headset får du ett mjukare och behagligare ljud med optimal samtalskvalité!

IP-widebandheadsetet med integrerad samtalskontrollkabel och USB-kontakt är avsett för användare som under hela dagen arbetar i stressade miljöer.

Fördelarna med SH338 IP är att den är Softphone- och Microsoft Lync/Skype for business-kompatibel, att det har justerbart huvudband, brusreducerande mikrofon och ActiveGard ? - skydd mot akustisk chock Lätt och komfortabelt enkelsidigt headset Brusreducerande mikrofon filtrerar bort bakgrundsljud så att din röst alltid är tydlig och lätt att förstå.

Huvudbågen är justerbar på båda sidor för balanserad passform 300°, samt justerbar mikrofonbom gör att mikrofonen kan placeras exakt på rätt ställe för vänster eller höger öra.

Unika skumöronkuddar för överlägset Wideband-ljud. Inbyggda samtalskontrollknappar på kabeln med USB-kontakt för anslutning till PC Nedladdningsbar HeadSetup PC-mjukvara möjliggör sömlös hantering av alla funktioner av samtalskontroll för en mängd olika softphones.

ActiveGard ?-teknologin skyddar dig från akustisk chock och plötsliga ljudökningar

Medföljande tillbehör: Förvaringspåse, Klädklämma, Mikrofonskydd, Extra öronkudde i konstläder.

Specifikation

Artnr: 504178

Dokument (0)