Jabra PanaCast 20 MS Teams

Art nr: 8300-119
2595:-
Märkning:
Passar till
 • Art nr. 7700-309
  2495:-
 • Art nr. 7510-109
  1195:-
 • Art nr. 26599-999-999
  2149:-
 • Art nr. 24089-999-999
  1195:-
 • Beskrivning

  Personliga videokonferenser på en helt ny nivå

  Videokonferenser är viktigare än någonsin när vi kämpar med att jobba flexibelt, försöka hålla kontakten och vara produktiva. Det är dags att uppleva nästa generations intelligenta, säkra och portabla videosamarbeten med Jabra PanaCast 20.

  PanaCast 20 är en personlig kamera som vet exakt vad du behöver, när du behöver det. Den inbyggda avancerade AI-tekniken ger dig tillgång till intelligenta funktioner som lyfter din videoupplevelse till en helt ny nivå

  Alltid perfekt bild. Var du än arbetar.

  Videosamtal har blivit en del av vår vardag, men en dålig bildkvalitet påverkar hela upplevelsen. PanaCast 20 använder avancerade processorer, kraftfull inbyggd AI-teknik och en 13-megapixelkamera för att leverera en imponerande, kristallklar och praktiskt taget latensfri 4K Ultra-HD-bild i realtid. Det hjälper dig att göra den där viktiga presentationen utan att behöva oroa dig över bildkvaliteten.

  Är du redo för en porträttbild?

  En bra videobild kan göra stor skillnad när du deltar i ett viktigt videosamtal. Vår Intelligent Zoom-funktion använder kraftfull AI-teknik för att analysera och justera din bild i realtid så att du alltid är i centrum av bilden. Nu kan du uppleva mer fängslande och naturliga videosamarbeten utan att alltid behöva befinna dig på samma plats. PanaCast 20 levererar en mötesupplevelse som inte bara är bättre, utan något helt nytt!

  Alla ljusförhållanden är bra

  Dagens proffs behöver kunna ringa videosamtal var de än befinner sig. När du använder PanaCast 20 analyserar den AI-baserade funktionen för intelligent ljusoptimering omgivningsljuset och förbättrar automatiskt videokvaliteten genom att justera bilden i realtid.

  Två videoströmmar är bättre än en

  PanaCast 20 hjälper dig att hålla mer engagerande presentationer. Vår unika bild-i-bild-funktion och Edge-bearbetning kombinerar två bildströmmar till en i realtid och gör att du kan dela en porträttbild som huvudbild samtidigt som du fortsätter din presentation i ett mindre fönster. Bild-i-bild-funktionen fungerar dessutom med alla UC-plattformar, även de som saknar stöd för dubbla videoströmmar.

  Säkert samarbete

  PanaCast 20 är konstruerad för datasäkerhet. Det avancerade inbyggda Edge AI-chipsetet hanterar alla intelligenta funktioner och bearbetar din video direkt i enheten för att minska risken för dataintrång. Så att du kan fortsätta göra det du behöver utan att oroa dig för annat.

  Dela det som är bra. Dölj det du inte behöver visa.

  Det går inte att alltid vara tillgänglig för videosamtal. Det är därför som PanaCast 20 har ett integrerat sekretesskydd som ger dig fullständig kontroll. Skjut bara sekretesskyddet över kameralinsen när du behöver en stunds avskildhet och skjut bort det från linsen igen när du är redo för fler videosamtal.

  Här. Där. Var som helst.

  När du jobbar flexibelt kan du behöva delta i möten från en mängd olika platser. Den här smarta lilla kameran är mycket lätt att ta med, har en kompakt design som passar alla skärmar, en integrerad, vikbar monteringsklämma och ett skyddsfodral. Det innebär att du alltid bara är några sekunder från ett sömlöst, intelligent och högkvalitativt videosamarbete.

  … och tagning!

  Du är van vid att arbeta i full fart med de bästa. Då är det inte läge att välja teknik som bromsar dig. PanaCast 20 ger dig äkta plug and play. Anslut den bara till datorn och den är klar att använda! Anslut bara USB-C-kabeln till din dator och du är redo att samarbeta, var du än befinner dig.

  Superhjältar behöver kompisar.

  Ok, så du har räknat ut hur videodelen fungerar. Men hur är det med ljudet? Vi på Jabra har den perfekta ljudpartnern till din PanaCast 20 – hur du än vill arbeta. Välj mellan allt från den världsledande Evolve-serien till Speak-seriens kristallklara ljud.

   

  PanaCast 20 är certifierad för Microsoft Teams och Zoom samt fungerar med alla ledande UC-plattformar, vilket ger en sömlös upplevelse. Det gör att du kan fokusera på dina möten – inte på din teknik.

  Specifikation

  Produktnamn: Jabra PanaCast 20 MS Teams
  Art nr: 8300-119